- Motosikleti
- Honda sh125
Nerde nasıl. Hiç inandırıcı gelmiyorBenim yarın motorumu temizleyip parlatmak gibi bir fikrim var ama nasıl olsa bir sebepten bu mümkün olmayacak.![]()
Nerde nasıl. Hiç inandırıcı gelmiyorBenim yarın motorumu temizleyip parlatmak gibi bir fikrim var ama nasıl olsa bir sebepten bu mümkün olmayacak.![]()
Abi çok geçmiş olsun ben diyim heyecandan hastanalmışşındır kolay mı? Aman en ufak motorcu üyemiz hayırlısi ile gelsin aramıza, nasipe yazın bride amcaları olarak ziyaretine gelelim ısıralım biraz el ve ayaklarınıgünaydnı gönül dostlarım![]()
ben de armağan yalnız kalmasın diye hastalandım bu sabahwalla yarına kadar iyileşmem gerek yoksa bebeğimizi yarın sabah hasta hasta kucağıma almak istemiyorum
aman yarabbim çok feci heyecan bastı valla..uykularım kaçıyor birkaç gündür..Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..
kedileriniz güzelmiş bu arada..ben pek anlamam ama özellikle uğrun kedisi daha bir hoş göründü gözüme![]()
walla ileride sevdirebilirsem zaten liseyi bitirsin üniversiteyi de kazansın Allah o günleri görmeyi nasip ederse araba almak yerine alırsam motor alacam..
herzaman beklerim amcaları![]()
Bugün hareket yok pek![]()
slm arkadaşlar konjektör bozulmuş hyosungsource dan sipariş versem gelir mi ki? hem da cdi ünitesi (beyin) alsam yanında gümrüge takılmadan gelir mi? 3 çeşit beyin var sitede (6 pin, 8 pin, 3 prog.) hangisi bizim karbüratörlü gv ye uyar acaba? yardımlarınız için teşekkürler..
akü yü degiştirdik fakat yeni akü olmasına ragmen motoru vurdurarak çalıştıom stop edince. tamircide şarzına baktık 13.7 de kalıo dedi 14 olması lazımmış yani kendi kendini şarz etmiomuş, konjektör bozuk dedi o yüzden alayım dedim. başka bi sebebi olabilir mi ki bunun? cdi yi de kronik gaz kesme sorunu için?
hava filtresi de lazım gerçine dersin bu sorun için? tşk.
Hazır cdi'den laf açılmışken yok mu bu gaz kesmenin bi çaresi yav tamam sorun edilecek bişey değil fakat bazı pozisyonlarda çok can sıkıyor bir de beyin değiştirip hiçbir düzelme olmayanlar varmış yani koreden beyin getirtsek o da bizim motorun bire bir aynısı ise aynı sorun büyük ihtimalle onda da olacak.
13.7 volt akünün şarj olması için gayet yeterli. Zaten konjektör çıkışı 13.5-16 volt arasındadır. Yani konjektör alman bir şeyi değiştirmeyecek. Stop ettiğinde vurdurarak çalıştırıyorum dediğin, marş vermeye çalıştığında ne oluyor? CDI için de bence değiştirmek gerekli değil ama almak istersen mevcut CDI soketine bakarak alabilirsin.