Hyosung S&T Kanuni Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}

Evet; sıfırları ile ikinci elleri arasında ciddi bir fiyat farkı var gerçekten. Benim de niyetim doğru düzgün bir ikinci el bulmak.

Öyle görünüyor ki ehliyeti Ocak ayından önce alamayacağım (önce B'nin sonra A2'nin sınavına gireceğim çünkü), o yüzden önümde bolca zaman var. Periyodik olarak sahibinden'i falan kontrol ederim, (şu anda çok erken ama) ehliyeti almaya yakın ya da aldıktan sonra uygun bir ilan görürsem değerlendiririm diye düşünüyorum.

Evet; sıfırları ile ikinci elleri arasında ciddi bir fiyat farkı var gerçekten. Benim de niyetim doğru düzgün bir ikinci el bulmak.

Öyle görünüyor ki ehliyeti Ocak ayından önce alamayacağım (önce B'nin sonra A2'nin sınavına gireceğim çünkü), o yüzden önümde bolca zaman var. Periyodik olarak sahibinden'i falan kontrol ederim, (şu anda çok erken ama) ehliyeti almaya yakın ya da aldıktan sonra uygun bir ilan görürsem değerlendiririm diye düşünüyorum.

Yo şimdi erken felan değil. Başla sen takip etmeye. Faydasını görürsün

Ben sordum lastik için cevap vermedi!!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-rt-125-58136276/detay/

motoruna lastik takmayı düşünenler bence ilanda ki satıcıdan yardım alabilirler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-cok-temiz-rt-125-herkes-size-bakacak-53948414/detay/

almayı düşünenler için fiyatı uygun ve temiz gibi..

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:56 ----------

Kesinlikle katılıyorum.Çok temiz olanı 3500-4000 tl civarında alabilirsin.Bu motoru eskitemezsin ayrıca.Sadece yağını eksik etme yeter :cat:

Rica ederiz. TAYFUN da SM modeli var kardesinde de RT125 modeli. O benden daha iyi biliyordur.

Yanlız sana tavsiyem 0 almaman. Çünkü 6400~6800 gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok pahalı, yani satarken ciddi zarar edersin. 125 lik için okadar paraya değmez. Motor çok sorunlu yada hassas/kırılgan bir motor değil. Az çok düzgün kullanılmışını bulursan(mutlaka güvenilir bir ustaya göster) ve bakımlarını yaparak sürersen seni ekonomik olarak fazlasıyla mutlu eder.( 0'ına göre )

Arkadaşlar benim motorun alternatör değerini öğrenemedim bir türlü. STKanuniden indirdiğim kullanım kitapçığında yazmıyor. Hatta o kitapçıkta hiçbişey yazmıyor. Nette de çok arattım ama bulamadım kullanım kitapçığını. Ben motoru devraldığım kişiden kitapçık istemeyi unuttum, varsa tabi. Sizde nettekinden farklı bir kitapçık var mı? daha detaylı...

Bir de nedir hakatten şu alternatör değeri bilen var mı??

izmirden slmlar..

İzmir ve çevresinde RT 125 motor sahibi olan arkadaşlara slmlar.. ....

yaptığım haftasonu gezilerimde aynı motora sahip rider ile daha keyifli turlar yapacağımızı düşünüyorum.. .... :cat:

Birkaç foto ekliyorum keyifli seyirler... :wiinkk:

33611_448834458605_591493605_5107647_2876905_n.jpg

44934_448807228605_591493605_5106835_1688836_n.jpg

262452_10150286284258606_591493605_7543657_3241449_n.jpg

253220_10150273804358606_591493605_7421706_1465142_n.jpg

253220_10150273804353606_591493605_7421705_6458102_n.jpg

247136_10150216923443606_591493605_6979145_7481095_n.jpg

36058_451981548605_591493605_5161745_3937019_n.jpg

66073_451979433605_591493605_5161702_1363172_n.jpg

67227_451983023605_591493605_5161780_2025212_n.jpg

Gerçekleştirdiğim gezilerimden kalan hatıraları yayımladım,

Eğer izmir çevresi dağ-taş, dere-tepe gezinmeyi seven varsa bana ulaşabilir... ... saygılar:rendeer:

İzmir ve çevresinde RT 125 motor sahibi olan arkadaşlara slmlar.. ....

yaptığım haftasonu gezilerimde aynı motora sahip rider ile daha keyifli turlar yapacağımızı düşünüyorum.. .... :cat:

Birkaç foto ekliyorum keyifli seyirler... :wiinkk:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne..._448834458605_591493605_5107647_2876905_n.jpg

Gerçekleştirdiğim gezilerimden kalan hatıraları yayımladım,

Eğer izmir çevresi dağ-taş, dere-tepe gezinmeyi seven varsa bana ulaşabilir... ... saygılar:rendeer:

Aaa benim motorun aynısı :) Yeni mi aldınız motoru, daha önce konuya yazmamıştınız da.

Resimler çok güzel, bu motorla etrafta dolanmak da ayrı bir güzel. Çok güzel bir havası var, kendine has. Hertürlü yola da geliyor kerata.

Buarada ön cam ne markadır? Nereden aldınız? Bir de ne maksatla taktınız, rüzgarı kessin diye mi, görüntüsü hoş geldiği için mi...?

SYANUR bugün fırsat bulunca başlıktaki bütün sayfaları okudum... Motoruna yeni kavuşmuşsun, hayırlı olsun.. kazasız uzun yıllar kullanırsınız insallah.. Keşke aynı şehirde olsaydık, beraber aynı renk, aynı tarz motorla gezmek pekbi güzel olurdu...

Ben 13.000 km deyim şuan.. ... motorumla epey yol yaptım.. kafa dengi, gezmeyi ve yeni yerleri keşif etmeyi seven bir RT kullanıcısı dost edinmek için buraya yazdım... ...

Ön cam çok işe yarıyor, görüntü güzelliğinin yannda fonksiyonunu da tam olarak yerine getirmekte.. ... Motorumla uzun yollara çıktığım için rüzgarlık ihtiyacı hissettim... ... Senin bal kabağının fotolarını da merakla bekliyorum... :)

Benim motor da aynı renk. Alalı epey oldu kullanmaya fırsat olmadı maalesef benim için. İmrenerek baktım fotolara keşke hepimiz aynı şehirde olsaymışız dedim :)

Benim motor da aynı renk. Alalı epey oldu kullanmaya fırsat olmadı maalesef benim için. İmrenerek baktım fotolara keşke hepimiz aynı şehirde olsaymışız dedim :)

Keşke aynı şehirde olsaymışızz, çok da güzel olacaktı.. fakat syanur ile aynı şehirdesinizz.. artık imrenerek sizin fotolara bakacağım.. :(

İnsallah izmirden bir RT kullanıcısı ses verir.. şöyle kocaayaklarımızla grup oluşturup turlara çıkmak acayip keyif veerecektir.. SKYBLADE sizin motorunda fotolarını ekleyin, biraz canlansın topic.. zaten dikkatler yolda iken üzerimizde oluyor, forumda da kendimizi gösterelim diyorum ben :)

Keşke aynı şehirde olsaymışızz, çok da güzel olacaktı.. fakat syanur ile aynı şehirdesinizz.. artık imrenerek sizin fotolara bakacağım.. :(

İnsallah izmirden bir RT kullanıcısı ses verir.. şöyle kocaayaklarımızla grup oluşturup turlara çıkmak acayip keyif veerecektir.. SKYBLADE sizin motorunda fotolarını ekleyin, biraz canlansın topic.. zaten dikkatler yolda iken üzerimizde oluyor, forumda da kendimizi gösterelim diyorum ben :)

Ben çoktan ekleyecektim de bir türlü fırsatım olmadı, henüz de işlerden dolayı motorun yanına yaklaşamıyorum işallah en kısa zamanda ekleyeceğim. Syanurle de hiç irtibatımız olmadı maalesef. Bahar,yaza doğru umarım ağırlık veririz biraz. :)

Beyler bu aletin fiyatı ne kadar ?

Sıfırı 6.800 lira yanlış hatırlamıyorsam.

2. el fiyatları uygun.Sahibinden'de çoğu satıldı.Şu an oldukça az ilan var.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&&b[detay_269_min]=2000&b[detay_269_max]=2012&b[product_condition]=0&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=8324&c=8324&sKlasik=1&b[page]=1&c=15645&c2=15645

Motorun hacmi yetse "izmire gezmeye de geliriz" diycem ama...:) Ben de resim koyacaktım, hala da koyacaz bakalım. Yarın ustaya bir uğrayım ben en iyisi. Egzozdan hava kaçırıyor galiba kerata. Contaları sıktık ama yine de ufaktan hava kaçırıyor gibi. Yada gibi gibi geldi bana pimpirikleniyorum :)

Syanurle de hiç irtibatımız olmadı maalesef. Bahar,yaza doğru umarım ağırlık veririz biraz. :)

Forumda konumuz vari başlığımız var, yazmazsanız irtibata geçemeyiz tabi :) Nerelerdeydin bugüne kadar:wiinkk:

Siz ne taraftasınız, nekadar oldu motoru alalı?

Ben kış mış biniyorum. Çok sıkı giyinmek kaydıyla. Trafiği çekeceğime ~3 dakika fazladan harcayıp giyiniyorum, ve missler gibi kızılaydan(işten) yola çıkıyorum...genelde balgat taraflarına...

Buarada ben motoru yazın sonunda aldım. Yaklaşık 15 ilan var felan vardı. Şimdi piyasa temizlenmiş... sadece 7 ilan var. Bakalım elden çıkartırken nasıl çıkartıcaz...:)

Motorun hacmi yetse "izmire gezmeye de geliriz" diycem ama...:) Ben de resim koyacaktım, hala da koyacaz bakalım. Yarın ustaya bir uğrayım ben en iyisi. Egzozdan hava kaçırıyor galiba kerata. Contaları sıktık ama yine de ufaktan hava kaçırıyor gibi. Yada gibi gibi geldi bana pimpirikleniyorum :)

Forumda konumuz vari başlığımız var, yazmazsanız irtibata geçemeyiz tabi :) Nerelerdeydin bugüne kadar:wiinkk:

Siz ne taraftasınız, nekadar oldu motoru alalı?

Ben kış mış biniyorum. Çok sıkı giyinmek kaydıyla. Trafiği çekeceğime ~3 dakika fazladan harcayıp giyiniyorum, ve missler gibi kızılaydan(işten) yola çıkıyorum...genelde balgat taraflarına...

Buarada ben motoru yazın sonunda aldım. Yaklaşık 15 ilan var felan vardı. Şimdi piyasa temizlenmiş... sadece 7 ilan var. Bakalım elden çıkartırken nasıl çıkartıcaz...:)

Daha evvel aldığımdan falan bahsetmiştim ama şimdilerde yazmaya yüzüm yok ki :) motoru şubat 2011 de sıfır aldım, henüz 48 km de. :D Bildiğiniz binmedim yani adam gibi. Fırsatım olmadı. Ben Kocatepe civarında oturuyorum. Motor üniversitede, beytepe kampüsünde. Son 3 aydır da beytepe kampüsüne pek uğrayamaz oldum. Öyle sancılı bi ilişkimiz var anlayacağınız. Kışın pek binemem sanırım hasta olurum korkusuna ama işallah bu bahar bu laneti kırmayı planlıyorum :).

Ben motora binmeyince hasta oluyorum.. Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmek işe yarıyor... ...

arkadaşlar izmire kadar gelmiş gibi sevindirdiniz beni.. ... epey bi yalnızlık çekiyorum, etrafımda RT kullanıcısı olmadığı için korna çalıp, iki elimi birden gidondan kaldırıp slmlayamıyorum :p

insallah şu youutube de gördüğümüz japonlar gibi bigfoot motor clup oluşturabiliriz.. ...

TW fans club
http://www.youtube.com/watch?v=0XEaPA_FgYA&feature=player_detailpage

http://www.youtube.com/watch?v=hFvWysLzVNA&feature=player_detailpage

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=PFp_6ZWh-h4&feature=player_detailpage

Son düzenleme:
Ben motora binmeyince hasta oluyorum.. Çivi çiviyi söker mantığıyla hareket etmek işe yarıyor... ...

arkadaşlar izmire kadar gelmiş gibi sevindirdiniz beni.. ... epey bi yalnızlık çekiyorum, etrafımda RT kullanıcısı olmadığı için korna çalıp, iki elimi birden gidondan kaldırıp slmlayamıyorum :p

insallah şu youutube de gördüğümüz japonlar gibi bigfoot motor clup oluşturabiliriz.. ...

TW fans club
http://www.youtube.com/watch?v=0XEaPA_FgYA&feature=player_detailpage

http://www.youtube.com/watch?v=hFvWysLzVNA&feature=player_detailpage

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=PFp_6ZWh-h4&feature=player_detailpage

Yazlık var çandarlı'da. Belli olmaz valla ne olur ne biter :p

selam izmiRT125, RT yok ama dağ bayır geziyoruz, bekleriz. özele msj attım

e güzel, demekki bu yaz çandarlıya geldiğinizde ziyaret için fırsatım olur insallh..

35emre35, davet için tşkr ederim... :cat:

@Skyblade
Hocam... 48 km mi?))) Vallahi iyi dayanmışsınız, beni 3.gün titreme sarıyor, ayaklarım garaja gidiyor. Mahsun mahsun suratıma bakıyor tosbaaa :) Ben de üniverstedeyken keşke param olsaydıda alabilseydim diye okadar iç geçirdim ki şimdi.. Buarada bana birkaç kere sordular, "senin bu motordan ankarada başka yok dimi?" diye. Ben de "yok, olsa da bu renkte yok!)" demiştim :) Çok da yalan söylemiş sayılmıyorum dimi şimdi?))

@İzmirRT
Bizim de antalya merkezde ev var, yazın ortada buluşalım derim bak :p Sen de montu bulmuşsun turuncusundan, güzel olmuş:cat: ve şu son paylaştığın video mükemmelmiş(1:38'e dikkat, fotodaki ::gazla::), şuanda kulağımda çalan müziği ile yazıyorum...gecenin 2:59 unda :flower::cherry:

Videoyu izleyince kendi kendime sorduğum "yahu ben bu motoru hiç satmak istemiycem, bir kenarda dursa mı acaba?" sorusuna anlam yüklemiş bulunmaktayım. İleride cc büyütücem sanırım ama bunun 2.motorum olarak kalmasını gerçekten çok isterim..
[YT]PFp_6ZWh-h4&feature=player_detailpage[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar