- Konu Yazar
Arkadaşlar Merhaba
motorumda ilginç bir durum sözkonusu
motorumu çalıştırıyorum 1 haftada yatsa tek marş ile alıyor uzunları yakıyorum rolantiden düşüyor biraz kısaları yaktımı hop stop ediyor. rolantiyi yükseltiyorum bu sefer 4 saniye sonra stop ediyor. yüke veriyorum motoru gaza biraz yüklenniyorum hafifgider gibi stop etmiyor ama elimi gazdan geçtiğimde motorun yükü düşer düşmez stop ediyor.
akü 12v 14amper cok zorladımmi aku de bitiyor gecen gün aküyü şarj ettirdim bütün sorunlar ortadan kalktı fakat dün motorumu cıkartıyım dedim kapının önünde çalıştırdım bir süre dayanamadım gene kısaları yaktım istop etti ve sanırım akü zayifladı
bugün aküyü değiştirecem ama bana pek birşey değişecekmiş gibi gelmiyor Ustalara da güvenim kalmadı hallderiz diyorlar sonra hallettim diyip yolluyorlar aynı sorun oldumu başlarından sağıyorlar "bana yanmıyor stop ediyor dedin ben düzelttim benden çıktı " gibi kelimeler ediyorlar
işin açıkcası bugünkü akü değişiminden sonra aynı şeyi yapar ise avrupa yakasında adam gibi bir usta tavsiyesi istiyorum sizden
motorum Kawasaki Vulcan vn 750 custom
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
motorumda ilginç bir durum sözkonusu
akü 12v 14amper cok zorladımmi aku de bitiyor gecen gün aküyü şarj ettirdim bütün sorunlar ortadan kalktı fakat dün motorumu cıkartıyım dedim kapının önünde çalıştırdım bir süre dayanamadım gene kısaları yaktım istop etti ve sanırım akü zayifladı
bugün aküyü değiştirecem ama bana pek birşey değişecekmiş gibi gelmiyor Ustalara da güvenim kalmadı hallderiz diyorlar sonra hallettim diyip yolluyorlar aynı sorun oldumu başlarından sağıyorlar "bana yanmıyor stop ediyor dedin ben düzelttim benden çıktı " gibi kelimeler ediyorlar
motorum Kawasaki Vulcan vn 750 custom
şimdiden teşekkürler arkadaşlar.