Arkadaşlar R80GS almak istiyorum...

Bu motordan almak istiyorum. Sanırım 87-94 arasında üretildiler. Kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiyeleri nelerdir? Polis çıkması oldukları nasıl anlaşılır? Gövde veya koruma demiri rengine göre anlaşılır mı? Yoksa illaki plakadan sordurmak mı lazım? Bazılarında ön amortisör gövdesi boyalı veya aluminyum renkte olabiliyor. Bu neye göre değişiyor? Alırken nelere dikkat etmek lazım? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar...

Nasuh Mahruki bununla istanbul'dan Nepal - Katmandu'ya kadar gitti. Hic kullanmadim ama efsane diye birsey varsa biri Africa twin, digeri ise R80GS tir bence.

Bu R80 polislerin eskiden kullandığı motorlar değil mi? hiç yağsız bile çalışıyordu.

Bmw gerçekten garip bir motosiklet. :) Hele şu biraz eski olanların yana doğru çıkıntılı hatları var ya resmen hastayım.Kaslı ve güçlüyüm diye bağırıyor.Bu arada umarım istediğiniz motosikleti bulursunuz.Ancak km genelde fazla oluyor bu tür aletlerde çok çok iyi araştırmanızı öneririm.Çünkü birkaç yüz bin km yapmış bir motosiklet elbette bir kaç badire atlatmış oluyor genelde.:) Şimdiden kolay gelsin.Alırsanız resimleri görmekten mutluluk duyarız.

Polis çıkması olmayan temizini bulmak zor, polis çıkmaları berbat durumdalar, 1.500 e aldın 500 trafiğe çıkarma ücreti ödenece4k, en az 3 milyarlık masrafı var (oda krank motor sağlamsa)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar