Galatasaray- Fenerbahçe Maç Sonucu Tahminleri

Sizce maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    27
Evet arkadaşlar geldik yılın derbisine. Sizce maç skor -sonuç ne olur?

Bence, tabiki Fenerbahçem alır :) skor ise Gs:1-3:Fb

Beşiktaşlıyım berabere bitsin isterim ama fenerbahçe'nin alacağını düşünüyorum.Skor tahminim maçın tek gollü fenerbahçe galibiyetiyle sonuçlanacağı yönünde..

F54

hay ağzınından bal damlayan abim benim...:cat:

Galatasaraylıyım ama Trabzonspor alır umarım maçı. Gündemin derbi olmasını sağlayan basın ve federasyona sevgilerle.

maç arenada fb seyircisi yok. bir galatasaraylı olarak skor tahmini yapayım. gs-4 fb 1

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu akşam tüm ülke tek yürek Trabzonsporluyuz.Böylesi önemli bir günde derbi maçının ön plana çıkarılması ayıptır bence.Beşiktaşlıyım ve Avrupa'da oynayan her takımımızın maçı benim için ligdeki her maçtan önemlidir,kendi takımımın derbi maçı olsa bile.Bir ay önce itiraz edildiği halde umursamadı fenerasyon.Arkadaş medya da bir alem ondan sonra "Fenerli Medya" deyince "Bize hakaret ediyorsunuz" diyorlar.Şampiyonlar Ligi maçımızın olduğu akşam oynanan derbiyi manşet yapan medyaya daha ne denilir ki?

Lütfen kimse alınmasın,fikrimi yazdım.

trabzonsporumuzun bu ilginç duruma düşmesi konusunu bu başlıkta destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi borç bilirim. Elbetteki böyle bir akşamda ön planda şampiyonlar ligi maçı olmalı,ama ... gönlümüz trabzonsporun 1gollede olsa galip gelip bir üst tura çıkması.

Acaba başlıkta trabzon mu sorulmuş ? sadece derbi tahmınlerı olan arkadasların skor ve sonuç tahminlerini öğrenelim dedik.anamurspor burda tatlı bir rekabet olsun diye anket-konu açtım lütfen konuyu başka yönlere çekip ,tartışma ortamı yaratmayalım.

Gassaray berabere kalırsa bayram etsin bence:pzaen morlimiz bozuk acısını çıkarmayalım cimbomdan..mobiden yazdım çin işkencesi gibi..hadil byy..nöbetteyim bu arada gecedelere akıyorum full yağış kullübede yalnızzz;(

o halde 2 maç içinde skor tahmini isteyebilirdiniz...
1.si bir konuda iki anket olmaz. 2. Si ise 2 mac icin acmadim gordugunuz gibi. Kendi fikrim oldugu icin bu sekilde yaptim. Diger maci da isteyen acabilirdi.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

Bu arada cok kotu oynuyoruz volkanda olmasa fark artacak. 2. Yarida toparlanmamiz lazm

1.si bir konuda iki anket olmaz. 2. Si ise 2 mac icin acmadim gordugunuz gibi. Kendi fikrim oldugu icin bu sekilde yaptim. Diger maci da isteyen acabilirdi.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

Bu arada cok kotu oynuyoruz volkanda olmasa fark artacak. 2. Yarida toparlanmamiz lazm
Neyse fazla uzatıp tadımızı kaçırmayalım bende son dakika tahminimi yapayım gs-fb: 4-2

Futbol yorumculuğu "koyduk mu" dan ibaret olan ergenler gibi bir yorum yapmadık oysa. Sadece konuyla ilgili olarak fikir beyan ettim. Moderatörler konuya uygun bulmazlarsa silerler zaten yorumları. Ayrıca, öyle "koyduk mu" vs. gibi bir yorum yapılsa şurda, trabzonspor konusuna değinilmesinden daha çok ilgi ve destek görürdü eminim. Futbol konusunda bu kadar duygusal olmamalıyız. Bir oyun ve bugün biz yendik. Daha önce yüzlerce kez de yenildik. Diyorum ya bu iş oyun diye, millet de bu oyundan akla hayale sığmayan paralar kazanıyor ve bizim kadar tartışmalara girmiyor, sevinip üzülmüyorlar. Her neyse, bugün yine havalara ateş açan aynı takımı desteklediğim magandalarla ilgili haberler de almak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar