Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gunaydin arkadaslar,

gezi fotograflarina baktim, cok sey kacirmisiz katilmayanlar olarak.

bir de tam olarak neresiydi gittigniz yer?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gunaydin arkadaslar,

gezi fotograflarina baktim, cok sey kacirmisiz katilmayanlar olarak.

bir de tam olarak neresiydi gittigniz yer?

Levent BP'de buluşma, Sarıyer'de kahvaltı, Rumeli Feneri'nde kısa bir gezinti ve Belgrad ormanının içinden geçerek Çatalca Subaşı köyü dolaylarında, kendin pişir ye modeli bir yerde yemek. Biz oradan çıktıktan sonra da Ahmet'lere gittik ve geziyi sonlandırdık.

Motosikleti
Honda sh125
gv250 orkestra grubu :cherry:

bataride :can
gitarda :ridvan
darbuka : serpil
davul : hasan
saz vurmalı : ahmet ( vurmalı odlugu için ):mrgreen:
Armagan: gitar ::p
yengelerde Assolist :queen:

ne bu böyle çingene çalgıcıları gibi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Honda sh125
çektiğim tek tük resimler buyrun :p

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:50 ----------

aynen rıdvan cocugun yüz ifadesinde nasıl bir tekniktir ki bu dokunmadan kapıyı actı :p asansörde ondanmı sordu acaba mesleginiz ne diye:queen:

günaydın arkadaşlar gezi güzel olmuş gördüğüm kadarıyla, darısı başımıza artık...havalar iyice bozmadan bişiler yaparız inşallah gerçi aralık ayındayız kış yok mevsimler iyice sapıttı ama hayırlısı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ne yorgunluk arkadas yaa, sanki victoria's secret mankenleri butun gun podyum niyetine bedenimi cignemis gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ne yorgunluk arkadas yaa, sanki victoria's secret mankenleri butun gun podyum niyetine bedenimi cignemis gibi

Senin verdiğin örnekler bile senin gibi. :mrgreen:

Gezide çektiğim fotoğraflardan foruma eklediklerime şuradan bakabilirsiniz.http://www.motosiklet.net/forum/etk...-catalca-gezi-fotograflari-5.html#post2510630
Daha kişisel olanları (sadece 1 kişini olduğu kareler mesela) Facebook'a ekleyecem.

Şu fotoğrafları buraya da koyayım, gezideki bizim grup;

Soldan sağa;
Hasan abi, Can, Ahmet, Ahmet'in eşi Şeyma, Can'ın eşi Merve, Hasan abinin eşi Serpil, Armağan, Cihan.

Bu fotoğrafta soldan ikinci de Necati, diğerlerini yazmıştım zaten.

Bu da Ocakbaşı, Ahmet'in yeri'nden bir fotoğraf. :p

Son düzenleme:
dizlikler iyi olmus, hepsi kirmizi olsa daha iyi olurmus :)
ahmet'in montu da cok guzel :p

resim051k.jpg

en cok bu fotografi begendim, hem icerik hem de kompozisyon olarak 10 numara :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ne yakisikli yapmisin son resimde len beni, amma manita duser bu resme ;oD bide kalabalik resimde "kocca gv nasi yok oldu" kompozisyonu guzel olmus. bu resmi motoru one alip cekelim bidahakine. sekil de soyle olsun; hatunlar aynayla ugrassin, ben lastik sisireyim, ridvan sen biyere tornavida sok (motor uzerinde bi yer olsun), can basimizda cetele tutsun (totomun muduru), devamini getirsin iste millet kendine gore... ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
dizlikler iyi olmus, hepsi kirmizi olsa daha iyi olurmus :)
ahmet'in montu da cok guzel :p
Dizliklerin ne kadar iyi olduğunu sen bir de Şeyma'ya sor. Buluşma noktasına gelirken test etmek zorunda kalmışlar.

en cok bu fotografi begendim, hem icerik hem de kompozisyon olarak 10 numara :)

Bunun gibi daha çok fotoğraf çekebilirdim ama kalabalık olmanın dezavantajları yüzünden pek çekemedim. Hem istediğim yerde duramıyordum hem de tam bir şey yakalıyorum, birileri gelip konuyu bozuyor. Neyse olanlarla idare edecez artık.

ne yakisikli yapmisin son resimde len beni, amma manita duser bu resme ;oD bide kalabalik resimde "kocca gv nasi yok oldu" kompozisyonu guzel olmus. bu resmi motoru one alip cekelim bidahakine. sekil de soyle olsun; hatunlar aynayla ugrassin, ben lastik sisireyim, ridvan sen biyere tornavida sok (motor uzerinde bi yer olsun), can basimizda cetele tutsun (totomun muduru), devamini getirsin iste millet kendine gore... ;oD

Senin daha seksi fotoğrafların da var. Facebook'a ekleyecem. :p

Ya şimdi dikkat ettim de Necati biraz garip durmuş :p Allahtan arkasındaki Hasan abi, Ahmet değil. :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
siradaki bulusma haftaici olsunda hem ugur gelsin hemde ben yag deisimi falan yapayim hemencik.

Motosikleti
Honda sh125
hehehe bende farketttim :p Allah korumuş :)

şiştttttttt
:sunny:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
simdi konusturmayin beni ;oD adimiz cikmis tamam... ama okadar fotograf cektirdik hanginizin omzuna ellerimi koyup firikige zorladigimi gordunuz? hasan abi bundan sonra gizli tehdittir benim icin, sessiz cigliktir! ;oD

wayy be çok güzel olmuş resimler..imrenmemek elde değil.kocaman yüreklerinize sağlık..:cat::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
simdi konusturmayin beni ;oD adimiz cikmis tamam... ama okadar fotograf cektirdik hanginizin omzuna ellerimi koyup firikige zorladigimi gordunuz? hasan abi bundan sonra gizli tehdittir benim icin, sessiz cigliktir! ;oD

:queen:

wayy be çok güzel olmuş resimler..imrenmemek elde değil.kocaman yüreklerinize sağlık..:cat::rendeer:

Bir daha ki sefere seni de bekleriz diyecem ama bir daha ki herhalde bahara olur. Zaten bu gidişle sen bahara anca alacan motoru. :p

herkese günaydın,
sabah suratımdaki sırıtma ve uykusuzluk haricinde bir sıkıntım yok cok şükür. (artçı olmanın yararları) çok keyif aldığım bir geziydi bir dahakini kendi motorumla yapmak için can atıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, Ahmetmiz sağolsun akşam evinde ağırladı bir güzel filmimize seyrettim makaramızıda yaptık dolu dolu bir gün geçirmek böyle güzelmiş. Gerçekten uzun süredir keyif almadığım kadar huzurlu ve mutluydum halen de mutluyum :)
Cihan, Necati ve Hasan abi ile de tanışma fırsatım oldu sonunda yüz yüze de görüştük. darısı istanbul dışındakilere...

not Necati sen kulaklık taktığın için hissetmiyorsun ama arkandakiler sesinden titredi :) bir sonraki uzun yolda egzosuna pamuk tıkıyacağım az ses çıksın

son olarak Rıdvana tekrar tekrar teşekkür.daha ne kadar da etsem yetmez her ile her eve bir Rıdvan şart :p

Motosikleti
Honda sh125
Kendimden utanıyorum :p 2 el birden markaja almışım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar