kalp ameliyatı bilgisi olan?

arkadaşlar kalp ameliyatı olmayı düşünüyorum artık bana kaça patlar tahmini olarak bilgisi olan var mı acaba yardımcı olabilir misiniz? çalışan ssk'lıyım.herkese şimdiden ilgilendiği için çok teşekkür ederim. konuyu yalnış yerde açtım sanırım ama nerede açacağımı bilemdim affola

Büyük geçmiş olsun şimdiden,ssklıya bildiğim kadarı ile özelde katkı payı almadan yapıyorlar diye biliyorum yanlışım varsa şimdiden özür dilerim ancak bulunduğun yerdeki özel hastahanelerden yeterli bilgiyi alırsın diye düşünüyorum.
Bu arada kalpteki sıkıntı nedir diye sormak istiyorum

Saygılarımla.

Geçmiş olsun arkadaşım. SSK tamamını karşılıyor diye biliyorum.

Kardesim, bu konuda en iyisi istanbuldaki ''Siyami Ersek'' hastanesidir. Babami ve amcami ameliyat eden bir doktor vardi, adi sanirim ''Fuat Bilgen'' idi. Gercekten cok iyi bir doktordur.

Gecmis olsun...

aort ve mitral kapaklarda daralma var. bu iki kapak değişecek gerçi 2004 yılında doktor 20 - 25 yıla kadar gerek yok demişti ama sıkıldım artık hiç birşeyi eskisi gibi yapamıyorum 10 basamak çıkana kadar yoruluyorum artık ve bir 40 - 45 yaşlarında o maaya yatmak var birde 27 - 28 bence ne kadar geç olursa o kadar geç toparlanırım sanırım.maddiyat olarak baya bir pahalı ama ssk'lı bir hastanın masrafı ne olur bilgim yok hastanelere sordum onlarda ücretle ilgili bilgi vermiyorlar.ben akhisardayım izmiri aradım manisayı aradım ama yok vermiyorlar bilgi. ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah süper bir ameliyat geçer.. SSK'lıysan problem yok..

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Üstteki ibare tam motorcu dili olmuş, ameliyatı sanayide yaptırıcan sandım. :)
neden olmasın hocam motorcuyuz nede olsa sanayide yaptırcaz tabiki :) valla hiç güleceğim yoktu yaa. hani iş yerinde olmasam bağıra çağıra gülecem :D

kardeşim geçmiş olsun inşallah iyi bir ameliyat geçirirsin :cat:
ameliyat ssk vs ile halledilir ameliyat sonrası kullanacağın ilaçlar biraz tuzlu olabilir ama olsun sağlık herşeyden önemli

Geçmiş olsun öncelikle. Kalp ameliyatları ödeme kapsamında. Daha önce açık kalp ameliyatı olmuş biri olarak size önerim çok kafanıza takmayın. Ameliyat sonrası günlük yaşantınız olumlu yönde değişecektir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah acil şifalar versin. Şayet sosyal güvenceniz varsa ekstra masrafınız olmaz.
Geçen sene valide bi ameliyat geçirmişti. Özellikle cerrahi servislerdeki odaların temizliğine,sağlık personelinin ilgisine hayran kalmıştım. Artık devlet hastahaneleri ciddi anlamda iyileştiriliyor.. O yüzden müsterih olun.. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..

geçmiş olsun hocam en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle :)

Devlet hastanesinde senden ücret talep edemezler. Önemli olan kimin yapacağı, özel hastaneler bile fark almadan yapabiliyor. Mümkünse özelde ol derim. Onlar zaten parayı devletten alıyor. Ben devlet hastanesindeyim, günde 2-3 tane yapılıyor burada ama bakım ilgi sıfır, ha başka yerde iyidir bilemem. Şimdiden geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah simdiden acil sifalar versin, sen boyle pozitif oldugun surece herseyin ustesinden gelirsin.

Bursa'ya yakınsın. Kalp Aritmi Hastanesi'ne gelmeni öneririm.Ameliyatı Prof.Dr. M.Halit ANDAÇ yapıyor.Daha önce 7 yakınım ona ameliyat oldu,durumlarına bakıyorum da ameliyatttan önce 3 basamak merdiven çıkamayan 70 yaşındaki teyze benden hızlı yürüyor...

Yalnızca kalp ile ilgilenen özel bir hastane. Ayrıca ödemeyi SSK yapıyor.

Şimdiden geçmiş olsun.

aort ve mitral kapaklarda daralma var. bu iki kapak değişecek gerçi 2004 yılında doktor 20 - 25 yıla kadar gerek yok demişti ama sıkıldım artık hiç birşeyi eskisi gibi yapamıyorum 10 basamak çıkana kadar yoruluyorum artık ve bir 40 - 45 yaşlarında o maaya yatmak var birde 27 - 28 bence ne kadar geç olursa o kadar geç toparlanırım sanırım.maddiyat olarak baya bir pahalı ama ssk'lı bir hastanın masrafı ne olur bilgim yok hastanelere sordum onlarda ücretle ilgili bilgi vermiyorlar.ben akhisardayım izmiri aradım manisayı aradım ama yok vermiyorlar bilgi. ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
"40 - 45 yaşlarında o maaya yatmak var birde 27 - 28" demişsin ama o kapaklar hayatının sonuna kadar gidecek diye birşey yok bir süre sonra tekrar değişim ihtiyacı olabilir. Cerrahi en son çözümdür, bu yüzden doğru olan mantık çerçevesinde mümkün olduğunca ameliyat olmadan gidebilmektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar