Nedir son durum ahmet? Meraklandım gerçekten. Ne var planda?Yarın motorlanmıyormusun ?![]()
Ben alırdım ama sarmaz seni benim motor ahmet abi.motorsuz biri olarak artık benide alır bi müslüman herhalde....
Yarın motorlanmıyormusun ?![]()
gelir motorun birini alırsan meydandan sen artçı ararsın ahmetçim. teklifim her zaman geçerli.
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
Nedir son durum ahmet? Meraklandım gerçekten. Ne var planda?
Ben alırdım ama sarmaz seni benim motor ahmet abi.![]()
Hahainşallah... bugün gittim bankaya cevap bekliyorum...
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
kardeşim çok teşekkür ederimkaza yaparım bişe olur sonra moralim bozulur
![]()
benim bi motor işi var.. ona uğraşıyorum şu anda. bugün bankaya gittim elimde bir miktar para var biliyosun. kalanını da kredi kullanayım dedim. ondan cevap bekliyorum. yarın durum netleşecek. alacağım bi motor var tabiki. alınca görürsünüz. sürpriz olsun
---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
motor olsun 2 teker olsun yeter ki. no problem for me
ama yine de büyük motorlar tercihimdir dostum. neme lazım, taşımaz falan sonra güm patlarız ikimizde...
Haha
Patlama ihtimalimiz yüksek.zira alışamadım daha 2kişi sürmeyeolsun büyük motorumuz yok ama ”abilerimiz sağolsun aratmıyolar büyük motorla gezmeyi” diycem ama çıkmadıki şöyle bi babayiğit; hissedelim rüzgarın o tokat gibi çarpışını...
.hakkaten ya 200le gitmek nası bi duygu ?
Gökhanın bi lafı var.. Motosikletle 120 yi geçtikten sonra zevk alınmıyor diye.. Sen bırak 200 leri 300 leri.. 120 yi geçmemeye bak. İşin zevki 100-120 arasında... Gerisi gereksiz tehlikedir.. Akıllı olmaya bak..
Gökhanın bi lafı var.. Motosikletle 120 yi geçtikten sonra zevk alınmıyor diye.. Sen bırak 200 leri 300 leri.. 120 yi geçmemeye bak. İşin zevki 100-120 arasında... Gerisi gereksiz tehlikedir.. Akıllı olmaya bak..
120 civarı seyir hızları...tam olarak cbr250 yi tanımladın.![]()
hayır almadım henüz ama cbr250 almaya karar verdim.Alper abi aldın mı yoksa cbr250r?
Siz hiç bişi alamazsınız![]()
![]()
toplamda 500 km anca olmuş motor sürüşümde bende 120 gördümartçı olarakda 120 üstünde gözlerimi açamadığımdan göremiyorum ama rüzgarı güzel
![]()
uthec ; cbr250 süren çocukla görüştüm dün. Çocuk gazete dağıtıyor o motorla, düşün artık ne kadar dandik motor olduğunu, hemen ayağa düşmüşMotoru öve öve bitiremedi ama sonuçta benim için hiç bişey değişmedi. cbr250 = pisiklet...
cbr250 x 10 = cbr600f
---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
4 Silindir Motorlar öyle bisiklet gibi zırt pırt gezilecek motorlardan değil canlarım
Keyif motorudur...
Haftada 1-2 binilir, tadı cıkarılır, yakıt vs. düşünülmez
Ama benim gibi hergün cıkartırsanız, yakıt sorununuz olur![]()
alper ikinizde inliyeceksiniz hic kacarin yok ikinizinde yakit masraflari 2 katina cikacak onceki motorlariniza gore kisa zamanda alirsiniz insallah
4 Silindir Motorlar öyle bisiklet gibi zırt pırt gezilecek motorlardan değil canlarım
Keyif motorudur...
Haftada 1-2 binilir, tadı cıkarılır, yakıt vs. düşünülmez
Ama benim gibi hergün cıkartırsanız, yakıt sorununuz olur![]()
Ama Ahmet'çiğim de Motor kullanmanın zevkini alacak o haftalık gezilerinde :bounce:
Motorun özel olduğunu hissedecek hissettirecek![]()