[Trabzon - MT]

Hocam uyarılarınız için teşekkürler ; ama anlatılan biraz abartı sadece :)

Yukarıdaki tehlikelerin hesi biz dikkatli olduğumuz halde karşı taraftan kaynaklandı. Transite sürtme mevzusu da uydurma sadece :)

- osmanı kamyonet biçiyordu son anda kurtardı - Osman normal bir şekilde yolunda gidiyordu ve kamyonet sinyal vermeden üzerine kırdı.
- ahmete transit sürtmüş - böyle bişey yok :)
- ahmet yomrada adama çarptı (aynayı sadece) - yeşil ışık yandı ve en sağdan kalktım, o esnada sarhoşun biri (gerçekten sarhoş) arabaların önünden kaçarken benim önüme düştü.
- alper'e (uthec) taksi giriyodu :D - ardeşenden anayola çıkarken araba alperden tırstı ve ani bir fren yaptı :) halbuki korkacak bişey yok yani :) çarpacam diye fren yapmış..

olay bunlardan ibraret....

selamlar saygılar ;
Bilgilendirdiğin için teşekkürler. yahu gençler ! Yunus balığı gibi bir batıp bir çıkıyorsunuz nerelerdesiniz ? Trabzon MT yi boş bırakmayın (ayrıca yayınlanan fotoğraflar güzel ,güzel olmasına ama daha yakından çekilmiş yüzünüz net görünen fotoğraflarda koyunda göz aşinalığı olsun .Yine bu yaz trabzona geldiğimde kimlerle yazıştığımı biliyim .Herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın sevgili hemşerilerim

Motosikleti
Honda Crf250L
Bilgilendirdiğin için teşekkürler. yahu gençler ! Yunus balığı gibi bir batıp bir çıkıyorsunuz nerelerdesiniz ? Trabzon MT yi boş bırakmayın (ayrıca yayınlanan fotoğraflar güzel ,güzel olmasına ama daha yakından çekilmiş yüzünüz net görünen fotoğraflarda koyunda göz aşinalığı olsun .Yine bu yaz trabzona geldiğimde kimlerle yazıştığımı biliyim .Herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın sevgili hemşerilerim

bu aralar havalar çok soğuk buralarda..buluşma veya gezi olayları olmuyor maalesef..
zaten trabzon mt de başı çeken ahmet ile ben varım.ikimiz de sattık motorları peşpeşe..
bahar gele hoşgele:)

abi sattın demek motoru, ahmet abide sattı.scooterdan sonra bi nebze yetişmiştim size diye düşünürken, yine ben ezik durumuna düşüyom :jocolor: almayın büyük motor arkadaş :queen:
bu arada korumalarım tam artık, ahmet abiye duyurulur :bounce:
cako abi davete icabet ederiz :queen:

abi sattın demek motoru, ahmet abide sattı.scooterdan sonra bi nebze yetişmiştim size diye düşünürken, yine ben ezik durumuna düşüyom :jocolor: almayın büyük motor arkadaş :queen:
bu arada korumalarım tam artık, ahmet abiye duyurulur :bounce:
cako abi davete icabet ederiz :queen:

doğanın kuralı bu.. büyük motor küçük motoru yer :)

doğanın kuralı bu.. büyük motor küçük motoru yer :)

Doğanın kuralı "olay sag bileginde biter" der. Altında 1000cc 'lik racingde olsa normal seyahat hızı olan 110-120 km ile gidebilirsin. Yani büyük makina almak küçük motorlarla geziye çıkmaya engel bir durum degil. Yeterki yüksek hacimli motosikletin verdigi o gereksiz öz güvene ve o egona yenik düşme. :)

Dürüst olmak gerekirse benim yolda rahat ettigim ve yalnız oldugumda gittim hız 120 km civarı. 130-140 km'nin üstünde yapılan sürüşlerde daha dikkatli olmak gerekiyor ayrıca dahada şiddetli rüzgara maruz kalıyoruz.Buda uzun sürüşlerde aşırı derecede yorucu oluyor, tabiki yolda yüksek hızlarda ilerlemenin verdigi riskte var ....

Son düzenleme:
Doğanın kuralı "olay sag bileginde biter" der. Altında 1000cc 'lik racingde olsa normal seyahat hızı olan 110-120 km ile gidebilirsin. Yani büyük makina almak küçük motorlarla geziye çıkmaya engel bir durum degil. Tekerki yüksek hacimli motosikletin verdigi o gereksiz öz güvene ve o egona yenik düşme. :)
o zaman problem yok, ego yok, rüzgarın verdiği o tatlı haz var, neşe var, sevinç var, heyecan var, varoğlu var... :)
buluşalım abi yauv coştum şimdi ha :flower:

ofofof, maşallah maşallah maşallah :thumleft: abi çok güzelmiş Allah'ın izniyle kazasız belasız nice kmler seni bekler bu makineyle.ama biraz pahalımı ne :silent: 17250 sıfırkm olanı bu daha pahalı :sunny:

evet bu biraz pahalı ama bu ilandakini almıcam.. buna benzer 15000 tl olanlar da var.. tam kesin değil.. dediğim gibi fazer da alabilirim belki..

Hosgeldinnnnn :)

Senide trabzon grubunda gormek guzel oldu... Deniz bey'e selamlar.. Gitarimin tellerini degisecekti sakin unutmasin... :)))
ahmetcim bu haftaiçi yapalım artık o işi. haberleşelim, benim sınavlar tekrar sıkısmadan çözelim. sonra da kuralım grubu adını da easy rider koyarız.

Arkadaşlar pazar günü hava 16-17 derece ve güneşli görünüyor. Ne yapalım? Var mı bir gezi öneriniz?Hep beraber toplanıp muhabbet edelim, özlem giderelim,gezelim.

Aslında fena olmaz.Hem Trabzon'da tanışmadıgımız arkadaşlarlada tanışmış oluruz .

her ne kadar pazartesi - salı sınavlarım olsada bu geziye geleceğim. :queen:
şimdi ne yapacağız onun planını yapalım... rizeyemi gidelim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar