Kickbox'mu Wushu mu?

Sanırım Tünal abi benı sallamıyor.

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Tayfun ayıptır sorması fiyatlar nasıl? maltepede de yerı var sanırım

Valla Görkem fiyat bana çok uygun geldi.130 tl.Haftada 3 gün.Duş imkanıda var.Green Park otelde.

Konuyu açalı bir hayli oldu.Bu süre içinde bol bol araştırma yapma fırsatı buldum.Wing Tzun ilgimi çekti ve araştırdım.Emin Boztepe isminide bu paylaşımda iletenler olmuştu.Emin Boztepe kimdir Ebmas nedir Wing Tzun nedir derken İpman filmine kadar geldim.Ve bu akşam arkadaşlar ilk derse başlıyorum kısmetse.Burada yardımcı olmak için mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler bu mesajlar sayesinde en doğru kararı verdiğimi biliyorum.Bu dalı seçmem diğer dalları kötü bulmamdan dolayı değil Wing Tzun'un bende çok merak uyandırması olduğunu belirtmek isterim.

Herkese teşekkürler paylaşmak istedim:king:

:) doğru yolu bulmuşsun . Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok keyif alıcaksın bundan emin olabilirsin.

7.2 rıchter ölçeği....çok yoğunum bu sıralar patron...

Bu sıralar işler bayağı sıkı birde sınav vaziyetleri bu yaştan sonra , beklersen yılbaşından sonra sana uygun bir yer buluruz....acele etme yok hemen dayak yemek istiyorsan ilk gezide hatırlat.....ısınma hareketleri yaparız.....

Son düzenleme:
7.2 rıchter ölçeği....çok yoğunum bu sıralar patron...

Bu sıralar işler bayağı sıkı birde sınav vaziyetleri bu yaştan sonra , beklersen yılbaşından sonra sana uygun bir yer buluruz....acele etme yok hemen dayak yemek istiyorsan ilk gezide hatırlat.....ısınma hareketleri yaparız.....

Senden kaçarken yeterince ısınırız herhalde ,oyle degil mi Tünal abi

Senden kaçarken yeterince ısınırız herhalde ,oyle degil mi Tünal abi

estağfurullah , vallaha özledim sizi bu sıralar sınav mınav telaşı 17 aralıktan sonra hemen bir kış toplantısı yapalımda muhabbetin belini kıralaım zaten araba ile geliriz hanımı kızıda alacağım aile muhabbeti yaparız....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar