Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haklısın kask olayında arkadaşım, ben eleme tam yapmadan yolladım listeyi özürdilerim bilgi kirliliği oldu, aslında özellikleri bakımından aşağıdakiler hoşuma gitti. Öbürleri sadece görüntü idi :)

http://www.feyizoglu.com/Fiberpro-Ma...k_44284.html#0
http://www.motomaxonlineshop.com/mai..._l-pmu616.html
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...k-pmu1067.html

Bende yarın en geç 7:00'da kalkmalıyım aslında, montları yarın inceleyeyim artık çünkü kalkamayacağım yarın, zaten bugün biraz kaytardık işten yarında ruhsat için izin alacağım göze batmayalım, herkese iyi geceler.

Verdiğin linkler içinde kask olarak scorpion exo-750 ya da exo-1000 diyorum. Aralarında güneş vizörü farkı var. Yani exo-1000'de bir mandal gibi bir şeye bastığında yukarıdan güneş gözlüğü işlevi gören siyah vizör iniyor. Hatta bu siyah vizör UV onaylıymış. Nitro station eldiven gayet iyi görünüyor hiç denemedim ama verdiğin seçenekler arasında en iyisi gibi. Bunlar haricinde mont ve pantolon da alman lazım biliyorsun. Korumalı pantolon yerine dizlik tercih edebilirsin ama Ankara'da bu havada (şu an 2,6 derece) motor kullanmayı düşünüyorsan pantolon olmadan çıkarsan donarsın. Bir de bunları internet üzerinden alma. Daha önce kullanmadığın şeyler olduğu için beden seçimini yanlış yapabilirsin. Ankara'da motomax'ın mağazası var, oradan ya da varsa başka büyük motor giyimi satan bir yerden alabilirsin.

bir gv250'nin parcalarinin(lastik, zincir vs.) ortalama omurleri hakkinda bilgi bulabilir miyiz?

Ortalama ömür kullandığın malzemeye göre değişir. Orjinal zincirlerimiz 10.000 km'den sonrası riskli. Biraz düzgün kullanım biraz da şans. Ama lastikler çok sağlam hiç eskimiyor. :p Normalde benim lastiklerimin bayağı aşınmış olması gerekirdi ama gayet yeni gibi duruyor. Tabi bu iyi bir şey değil aslında. Orjinal lastiklerde kauçuk az olduğu için kolay eskimiyor ama bu aynı zamanda düşük yol tutuşu anlamına geliyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 2 aylık motosiklet arayışımın ardından bugün Honda Shadow'uma kavuştum.
hayırlı olsın kazasız belasız sürüşler diliyorum,
Armağan senin sissy barı sürücü sissy barı olarak denedim de çok büyük geliyor. :p
şimdi üzülsem mi sevinsem mi:cherry: itiraf ediyorum sevindim :mrgreen:
müsait zamanda son durumunun resmini atarmısın merak ettim :p
bu arada son saatler işe konsantre olamıyorum gelsin artık motor offf:queen:

günaydın arkadaşlar;

Necati shadowunu güle güle kullan..bir tur verirsin artık :p

Mesut; bende LBC'ye bende bakacağım, ne zaman gideceksin sen ? ben saat 16.30 da iş çıkışım var, okmeydanına gelmem 30 dakika sürer.. bu saatler uyarsa bakarız beraber.. uymaz ise ben sonra başka zaman da bakarım..

Motosikleti
Honda sh125
iş yerinden herkese kucak dolusu sevgiler saygılar ugurcum mesajını gördüm hörmetler :p

acemi06 yeni makinan hayırlı olsun güle güle kullan

necati shadow un hayırlı olsun masallahı var :sunny:

can bulusulcaksa pazarı tercih edin bende katılayım izin günüm :) cumartesi gündüz olursa onada gelirim farketmes aksam sekizde işte olmam lazım ozamana kadar musaitiz evelALLAH :)

yayında emegi gecen ilkere prof doktor ridvana yeni katılan arkadaslara saygılar ilkere tokmakcımıydı pompacımıydı neydi ahmete :p

selamlar hadi hayırlı işler kaytarmayın :queen:

ridvan htc sensatıon aldım yorumlarını alim hemen :cherry:

armagan al artık motoru sende kurtul bizde kurtulak :p saka bi yana umarım bugun alırsın :cat:

Necati shadowunu güle güle kullan..bir tur verirsin artık :p

Dostum kesinlikle tavsiye etmem. Eğer kalkıp shadowa binersen bi daha gv ye binesin gelmez :p Geçenlerde bi arkadaşın Fazer R1'ine binecekken aklıma geldi, vazgeçtim. GN250 si olan diğer eleman binme gafletinde bulundu. O gün bu gündür kontağa anahtar vurmamış :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Bu arada arkadaşlar size bir şey sorayım. Aslında başlığa pek uygun değil ama mazur görün :p Bizim bu motorların sınıfının nirvanası sayılabilecek ama tabi 50-60bin lira seviyelerinde değil de ne bileyim daha makul düzeylerde, hem alınabilecek hem de görüntü olsun ses olsun, performans olsun kallavi sayılabilecek bir cihaz arıyorum. Kendime hedef koyup bundan 3-5 yıl sonra almak için. Ne dersiniz?
Bildiğim sadece Shadow ile Dragstar var. Sizin fikirlerinizi alayım istedim.
Aslında bu fikir de sayın "büyüğümüz"ün yeni makinesini görünce aklıma geldi. Ne gerek var şimdi insanların ağızlarının sularını dizlerine saldırıyosunuz yani, hayret bir şey :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ridvan htc sensatıon aldım yorumlarını alim hemen :cherry:

Telefon/PDA'lar ilgi alanıma girmiyor. :p

Bu arada arkadaşlar size bir şey sorayım. Aslında başlığa pek uygun değil ama mazur görün :p Bizim bu motorların sınıfının nirvanası sayılabilecek ama tabi 50-60bin lira seviyelerinde değil de ne bileyim daha makul düzeylerde, hem alınabilecek hem de görüntü olsun ses olsun, performans olsun kallavi sayılabilecek bir cihaz arıyorum. Kendime hedef koyup bundan 3-5 yıl sonra almak için. Ne dersiniz?
Bildiğim sadece Shadow ile Dragstar var. Sizin fikirlerinizi alayım istedim.
Aslında bu fikir de sayın "büyüğümüz"ün yeni makinesini görünce aklıma geldi. Ne gerek var şimdi insanların ağızlarının sularını dizlerine saldırıyosunuz yani, hayret bir şey :p

Benim ilgimi çeken dragstar ama şimdilik almayı düşünmüyorum. Daha büyük motor alırsam çok yüksek ihtimalle 2. motorum olarak alırım ama bir tanesini koyacak yer bulamıyorken ikinciyi hiç koyacak yerim yok. Yer olsa büyük motordan önce Hyosung Rt125 alıp ayda bir kere falan kendimi dağa taşa vurmayı düşünüyorum. :p

Benim ilgimi çeken dragstar ama şimdilik almayı düşünmüyorum. Daha büyük motor alırsam çok yüksek ihtimalle 2. motorum olarak alırım ama bir tanesini koyacak yer bulamıyorken ikinciyi hiç koyacak yerim yok. Yer olsa büyük motordan önce Hyosung Rt125 alıp ayda bir kere falan kendimi dağa taşa vurmayı düşünüyorum. :p

Aha.. forumda bi gezi videosu vardı, sonunda bu motorla köpek kovalıyodu biri :p Görünce hasta olmuştum bu alete, demek rt125 miş.. Çok güzel bir şeye benziyor doğrusu :)

teşekkürler,

Pantolon konusunda ben de LBC alabilirim , revit'in yandan tam olarak açılmaması kafamı kurcalıyor.
Bir sonraki buluşmada oturup karar verelim , hatta para toplayıp toplu şekilde de alabiliriz pantolonlardan.

gunaydin arkadaslar,

shadow alan arkadasa hayirli olsun, darisi basimiza :)

bu haftaki bulusmaya ben katilamayacagim, Van'dan misafirlerim var. sonraki haftalarda katilabilirim.

pantolon icin de topluca alirsak belki indirim bile yaptirabiliriz. ben bu hafta sonu alacagim muhtemelen, baska dusunen varsa birlikte gidebiliriz. bu arada lbc'nin sitesinde bakim var, ama eski site su adreste duruyor, adres ve urun bilgilerine ordan erisilebilir; http://www.lbc.com.tr/eski/

bir gv250'nin parcalarinin(lastik, zincir vs.) ortalama omurleri hakkinda bilgi bulabilir miyiz?

Mesut; bende LBC'ye bende bakacağım, ne zaman gideceksin sen ? ben saat 16.30 da iş çıkışım var, okmeydanına gelmem 30 dakika sürer.. bu saatler uyarsa bakarız beraber.. uymaz ise ben sonra başka zaman da bakarım..

selam Ugur,

benim hafta ici zor gibi, gec cikiyorum isten. haftasonu bakabilirim, sana da uyarsa haftasonu direkt uskudar'daki uretim yerine gidip ordan bakabiliriz.

Dostum kesinlikle tavsiye etmem. Eğer kalkıp shadowa binersen bi daha gv ye binesin gelmez :p Geçenlerde bi arkadaşın Fazer R1'ine binecekken aklıma geldi, vazgeçtim. GN250 si olan diğer eleman binme gafletinde bulundu. O gün bu gündür kontağa anahtar vurmamış :D

Bende aynı sebepten pek çok motoru denemek istememiştim. Birkaç ay evvel Kawa 1500 intrudera bindim, binmez olaydım.
5-6 km gittim sonra tekrar kendi motoruma geçtim... ... İlk tepki "Bu ne lan" oluyor. "Küçüldümü bu motor" diyosun. Sanki güvercinin sırtına oturmuşum gibi geldi. Kendimi aciz hissettim :) O gün bu gün töbeler töbesi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bende aynı sebepten pek çok motoru denemek istememiştim. Birkaç ay evvel Kawa 1500 intrudera bindim, binmez olaydım.
5-6 km gittim sonra tekrar kendi motoruma geçtim... ... İlk tepki "Bu ne lan" oluyor. "Küçüldümü bu motor" diyosun. Sanki güvercinin sırtına oturmuşum gibi geldi. Kendimi aciz hissettim :) O gün bu gün töbeler töbesi :p

Bu sorunu yaşayanlar için reçete yazıyorum; :p
150cc lik herhangi bir motor ya da 250cc bir çinliye binip trafik olmayan bir saatte TEM'e çıkın. Hastalığın evresine göre 5-15 km arası bir mesafe sürün. Tamamen düzelecektir. Tekrarı haline mesafe olarak dozajı attırıp tekrar deneyin.

:queen:

150cc lik herhangi bir motor ya da 250cc bir çinliye binip trafik olmayan bir saatte TEM'e çıkın. Hastalığın evresine göre 5-15 km arası bir mesafe sürün. Tamamen düzelecektir. Tekrarı haline mesafe olarak dozajı attırıp tekrar deneyin.

Çok iyiymiş ya.. Koptum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
pompaciligimi resmi mercilerde hayretle takip etmis. petrol ofisinden cazip bir pompacilik teklifi geldi ;oD saka gibi gelebilir ama yakin bi zamanda sozde pompaciligim harbi pompaciliga terfi edebilir lol

Kanuni Caracal'da artçı olarak seyahat edince de sorun kalmaz.
Bozuk parayla çalışan masaj koltukları kadar titretiyor 80i geçince :)

Tedavi süper...
Geçmiş zaman biri foruma yazmıştı. Acemi bir adam Sakarya taraflarından yeni regal motoru ile İstanbula gelmiş. Çok keyifli bir yazıydı, onu anımsadım birden.

pompaciligimi resmi mercilerde hayretle takip etmis. petrol ofisinden cazip bir pompacilik teklifi geldi ;oD saka gibi gelebilir ama yakin bi zamanda sozde pompaciligim harbi pompaciliga terfi edebilir lol

diyar pala klibinde oynarmısnı hacı pombacı olarak :) cast da sokalım seni :) bu arada pazar gunu toplasırsak herkes geliyormu ? kimler geliyor

1-Can + Merve
2-Sen Sen sen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar