İrfan ince fikirli,
Sabaha kadar uğraştığı,el emeği alınteri uğraşlarını paylaşma fırsatı verilmediği için .
çokk ince evet biraz fazla ince...

ben onun kafasına kalın bir odunla vurmak istiyorum...
şopara diyom ki olm böyle detaylarla uğraşıp kendini strese sokma...geziden keyif almaya bak...milleti niye besleyecen ki...

ben sapancaya gelicem ve İrfanın (içine tükürdümü veya başka bir vicid sıvısımı :queen:bıraktı bilmem) poağaçalarından niye tatmak isteyem ki küfte varken...
köftemi İrfanın poça veya pidesimi...küfte..
kiremitte alabalık mı..İrfanın poça veya pidesimi...kiremitte alabalık...
kiremitte mıhlama mı İrfanın poça veya pidesi mi...kiremitte mıhlama...
bu böyle devam eder gider...ha Karamürsele geliriz...eli mahkum doyurcak...evsahabısı...
ama dediğim gibi bu tarz büyük organizasyonlarda bu tür gıdaları hazırlamak riskli...neden...adam belki yemek istemez...yemek istemez ama hatır kırmaz alır...alır zorla yer...veya zorla yemez bayılır sonra iştahı kesilir asıl yemeğe midesinde yer kalmaz ..vs vs...
ne uğraşıcan...geziden keyif almaya bak...bırak sorumluluğun sadece gezmek anın tadını çıkarmak muhabbet olsun...
Tünal aganın şanssızlığıda o kahrolası zincirin atması...başınızda büyük olmayınca demek böyle oluyor...
furkanmg agada yanlış anlamasın ama günü pic etmiş hiç sesi soluğu çıkmıyor...e kardeşim bir zincir için neden 3 kişi geziden ayrılıp tırmaladınız dimi...en azından Tünal abinin uğraşmaması lazım...gezinin 2 sorumlusuda piyasada yok...talihsizlik...birileri Tünal abiye demeliydi ki abi sen adamların başında dur grubu yönlendir biz hallederiz...dimi ama...herşeyi ondan beklememek veya ona yüklememek lazım...ve bu iş için 1 Adapazarlı gitmeliydi...furkanı arkasına atıp zincirle birlikte vs vs...zincire bir bakla atalacak geri dönülüp takılacak...İstanbullunun bu işlerle uğraşmasıda mantıjksız...müsaade etmeyeceksiniz...
furkanmg arkadaşda bir daha böyle gezilere motoruna bakım yapmamaış bakımsız Allaha emanet motorla gelmemelidir...ders olsun yani..kimseye bu zulmü çekitmrmenin almaı yok...ve onu uyarmışlar...demişlerki hacı senin zincir ne ayak böyle Allahlık demişler..o da hep böyle gibilerinden bişey olmaz gibilerinden bişey demiş...paslı yağsız zincir...ben olsam valla orada bırakırım ne hali varsa görsün hiç kusura bakmasın babamın oğlu değil...sürtsün biraz burnu...darılmaca gücenmece yok...
İrfan efendide biraz çocuk gibi davrandı kusura bakmasın...hemen çocuk gibi küsmeye ne gerek var aga...hepimiz birbirimize istediğimiz şeyi söyleyebilmeliyiz...bak furkanı tanımam temem hakkında neler yazdım...nazımız geçmese yazmayız...küsmece darılmaca çocuk işi...ki Tünal agada bişey demedi...eşşek kadar adamlarız...sövülmediği sürece kişilik haklarına hakaret olmadığı sürece eleştiriye açık olmalısınız...
ben napardım...o mekana girerdim..bir çay 25 gayme bile olsa...ha çay içmezdim...zorlamı anasını satayım...arkadaşlarımıza ayıp olmasın..nezakaten yani...ama İrfan gibi lafıda ağır koyardım forumda...derdim ki yapacağınız işin nokta nokta...en azından sapanca çarşıya girseniz orda bir kahveye girseniz yine kafi..bazen yapacak birşey olmaz...giren girer...

açılan şemsiye misali..
ikisinide pek severim...bu tarz küslükler dargınlıklar biraz bağları kuvvetlendiriyor gibi...hani kavgadan sonra daha fazla kaynaşan karı koca misali...:queen:
a

yaa abi var ya tam ortam adamısın .. gülmekten çatlattın beni.. :cherry: bi zahmet seninde yüzünü görelim be ya.. cbf seni çekiyodu sıkıtır yoksa çekmiyo mu ?
cat:
ganga cbfyi arar oldum...

motorsuz Abdurrahman Çelebi gelir bana mondıal...
Hadi len ordan sallamasyoncu star

Çocukluğunda kurduğun hayalleri irfanın üzerinde ifşa etmeye utanmıyormusun cüniyyyttt hayranı hayırsız yarmagüll

:queen:
yooo valla lan git sor...her işi yapmış...

her filmde adı geçer...İrfan K.
meteye katılıyom kesecem ..ükünü..:mrgreen:
neyin peşindesin Yalovalı...
doğru diyorsun da bizim İrfanın işi sakat...
baksana iki iri arkadaş tutturmuşlar ükünü kesicez diye...:sunny:
pilav partisimi verecekler anlamadım ki...

l:
uyarmak lazım İrfanı...:cherry:
Sizi Fenni Sünnetciler Federeasyonu olarak eshefle kınıyoruz...
c
ben yokken kaynamış burası

acayip yorumlar var onları cevaplayamazsam çatlarım zaten meteden başlayacam :cherry:
[:
ganga bence küserek ortamdan ayrıldığın için seni hatalı buldum...Tünal abiye hak verdim bu hususta...daha olgun hareketler beklerim senden...duygusal olacak yaşlarda değiliz artık bebeğim...
hayır eşşek kadar adam oldun niye böyle yaparsın...
va
ulem mete geldim işte kanka, sen varya sen ömür adamsın kopardın beni :cherry: kesecek başka bi şey bul kendine kafamı kes ama elleşme (......küme)
şimdi ben sana bişey sölerdim yaaa neyse abes kaçmasın şekerim :cherry::queen::rendeer:
:
aslında varya bu ekip bi motoseyyah abinin termal otele gitse hep birlikte bu sıcak su havuzuna girse...
ulan ne muhabbet olur...
Güzel ve zahmetli bir montaj olmuş elinize sağlık.
Benzin tüketimini ne kadar etkileyeceğini merak ediyorum, test edip yazarsan sevinirim.
.
elcik ısıtmayla benzin tüketimi arasında bir bağ kuramadım admincim...
nası yani yav...
yok abi kesinlikle orj. dışına çıkılmadı.. olurda motoru satarsam direkt 2 adet jakı çekiyorum ve alıyorum elcikleri..
teşekkürler abi...
İrfanın eline sağlık bencede...eli her işe yatkın...malzemeyi ver sana nükleer santral yapar anahtar teslim...:queen: