o eğik yeri söküp düzeltip öyle yapaydın ya kardeş , bak karbonun altından bile hala çizik belli oluyo
işte bu gayet güzel..karbon kaplamanın sağladığı avantajlar harcadığımız paraya değer mi arkadaşlar???Karbon kaplama hakkında birazda bi fotografta ben koyayım o zaman
http://img221.imageshack.us/img221/9680/img0484nd.jpg
işte bu gayet güzel..karbon kaplamanın sağladığı avantajlar harcadığımız paraya değer mi arkadaşlar???
saol dostum..nereden alabiliriz?Fiyatı zaten gayet makul,25 lira gibi bi fiyata baya büyük bi ebatta karbon geliyor.Avantaj derken görünüşü daha güzel.Egzost kapağı çok kolay çizilebiliyo.Bu yüzden hem yenisini almak istemeyen ve görünüş olarak daha güzel olsun diyen yapabilir.
saol dostum..nereden alabiliriz?
teşekkürler dostumReklamcılardan temin edebilirsin.Ben internetten aldım sahibinden de 20 lira.
Sİyah karbonlar da hem uygun fiyatlıymış hem güzel duruyormuş. Ben benim egsoz kapağını boyatmıştım. Resimlerini bugün ekleyeceğim. Hep anlatıyorum hiç resim paylaşmadım. Jantları siyaha boyattım ve kırmızı reflektif şerit yaptım. Zippo senin reflektif şeritler çok düzgün yapışmış. Hangi marka kullandın? Kendin mi yapıştırdın?
Titremeyen motor isteyenler elektrikli bisiklete binecek :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------
Arkadaşlar CBR250 R'a çanta demiri nerden bulucaz arka ve yan ??
Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Bu yaz motorumla İKİ kişi olarak akdeniz ve ege turuna çıkmak istiyorum. İki kişi ile kullanılabilecek geniş hacimli arka çanta, yan çanta veya depo üstü çanta öneriniz varmı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
egsozdaki eziği düzelttiğim halde öyle kaldı yinede yapıcak bişey yok çok içe doğru eğilmişti çünki