24 kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

esas itibari ile 24 kasım denildiğinde aklıma 2 mevzu geliyor;

öğretmenler günü; okul hayatım boyunca sevmediğim bir iki öğretmen oldu, onlara da saygıda kusur etmedim.
umarım hepsinin hakkını verebilmişimdir. hepsini aile büyüğü olarak görürdüm zira onlar da beni aile bireyi olarak görürlerdi. bir çocuğa bu duyguyu hissettirmek kolay değildir.
uzun sözün kısası ; kendini öğretme aşkına adamış bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun, van depreminde kaybettiğimiz genç öğretmenlerimizinde huzur içinde yatmalarını dilerim.

aşağıdaki şarkıyı bütün öğretmenlerimize gönderiyorum.

[yt]fJ9rUzIMcZQ&ob=av3n[/yt]

RIP: Farrokh Bulsara aka Freddie Mercury

evet canım öğretmenlerımızın günü kutlu olsun eğitim şehitlerımızede ALLAH tan rahmet diliyorum .İnşallah en kısa zamanda dıyerek kendimi kandırıyorum ama bu gün için isteyebıleceğim en ıyı niyet bu olsa gerek diye düşünüyorum en kısa zamanda feraha kavuşursunuz

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Efendim tüm ögretmenlerimize sevgi ve saygilarimi gönderiyorum.
Ögretmen olmayi basarip, bir okula atanamayan!!! ögretmen kardeslerimize de sabir diliyorum.

images

Saygıdeğer öğretmenlerimizin bu özel gününü tüm içtenliğimle kutlar ,

"Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür." sözünü de eklemek isterim.

Yer yüzündeki en kudretli ve şerefli görevi yapan tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun

‎"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz
millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona alâlâde bir kütle denir, millet denmez." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Tüm öğretmen dostlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun.

Ayrıca Dude iyi hatırlamış gerçekten, R.I.P. Freddie...

Tüm öğretmen dostlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun. unutmadan babamı arayayım

Motosikleti
Honda Crf250L

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar