ankara bilkentliler...yardım

arkadaşlar bilkent üniversitesinde okuyan yada yakınlarında ikamet eden varsa yardıma ihtiyacım var.osym merkezine evrak göndermem gerekiyor.elden teslim edilmesi isteniliyor...

arkadaşlar bilkent üniversitesinde okuyan yada yakınlarında ikamet eden varsa yardıma ihtiyacım var.osym merkezine evrak göndermem gerekiyor.elden teslim edilmesi isteniliyor...
elden teslim edilecekse sizin elinizden teslim edilmesi isteniyordur bence, kuryenin kargonun evrak getirmesiyle evrakın sahibi olmayan sıradan vatandaşın evrak getirmesinin ne farkı var.

bunu sordum ogrendim osym merkezden...tanıdıgınız biri varsa o da getirebilir dediler...

yok kargo kabul etmiyorlar arkadaş haklı girişte soruyorlar zaten kurye değilsin değilmi diye ben götürmüştüm bir kere ordan biliyorum yoğun olmasam götürürdüm yine ama şu sıralar yoğunuz işyerinden izin almam falan gerekiyor ama cumartesi pazar teslim edilebiliyorsa seve seve götürürüm. evrağınız ne zamana kadar gitmesi lazım oraya?

cok zekice onerileiniz için tsk ederım beyler.sadece ankaralılar yazarsa daha makbul olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------

yok kargo kabul etmiyorlar arkadaş haklı girişte soruyorlar zaten kurye değilsin değilmi diye ben götürmüştüm bir kere ordan biliyorum yoğun olmasam götürürdüm yine ama şu sıralar yoğunuz işyerinden izin almam falan gerekiyor ama cumartesi pazar teslim edilebiliyorsa seve seve götürürüm. evrağınız ne zamana kadar gitmesi lazım oraya?

ayın 29u son.haftasonu acık olacagını sanmıyorum bende.yinede ılgın için tsk ederım saolasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar