''Metci''

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Feysbuk denilen nane uyarı verdi..
Aha dedim bugün Mehmet'in doğum günü :cherry:
Ben genelde sevdiğim insanları doğum günlerinde sürpriz yapmayı severim..
Gerçi buradan başlık açıp iki kelime karalamak ne kadar sürpriz olur bilemem..

''Metci'' kardeşim de, bu forumda tanıdığım en sevdiğim adamlar listesinde ilk onuncu sıraya rahatlıkla girer..

Kendisine mutlu bir yıl, Eşi ve tüm sevdikleriyle birlikte uzun sağlıklı bir ömür temenni ediyorum..

İyi ki doğdun canım benim... :rendeer:

Feysbuk denilen nane uyarı verdi..
Aha dedim bugün Mehmet'in doğum günü :cherry:
Ben genelde sevdiğim insanları doğum günlerinde sürpriz yapmayı severim..
Gerçi buradan başlık açıp iki kelime karalamak ne kadar sürpriz olur bilemem..

''Metci'' kardeşim de, bu forumda tanıdığım en sevdiğim adamlar listesinde ilk onuncu sıraya rahatlıkla girer..

Kendisine mutlu bir yıl, Eşi ve tüm sevdikleriyle birlikte uzun sağlıklı bir ömür temenni ediyorum..

İyi ki doğdun canım benim... :rendeer:

Amin....İyi seneler

Teşekkür ederim Sinan abi :)
Bir motosikletsiz doğum günü daha :)

Göz attımda geçen seneki başlığımda da inşallah son motosikletsiz doğum günüm olur demiştim olmadı aynı dileklerimi tekrarlıyorum... :p

İyi ki varsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

Amin....İyi seneler

Teşekkür ederim :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Nice senelere kardes,burda olmandan memnunum.:cat:

VIA

Doğum günün kutlu olsun metci Van'dan selam ve sevgiler dostum :king: hala ikna edemedinmi sizinkileri :)

Doğum günün kutlu olsun metci Van'dan selam ve sevgiler dostum :king: hala ikna edemedinmi sizinkileri :)

Teşekkür ederim, buradan da Van'a selamlar, özledim oraları...
Ailem ikna olmaz olmayacakta ama ben istediğim için şartlar olgunlaşınca alacağım... Onlara bir fırsat vermiştim :p
25 yaşındayım ailemin rızasına ya da ekonomik desteğine ihtiyacım yok ama yine de ikna etmek istemiştim olmadı... :)
Umarım alınca kötü durumlar olup "biz demiştik" durumuna düşmem, tek isteğim bu :)
Birdahaki sezona motosikletimle gireceğim inşallah :cat:

doğum günün kultlu olsun nicesenelere..inşallah...:rendeer:

Yeni yaşında yıllarca, keyifle süreceğin bir motosiklete kavuşman dileğiyle, mutlu yıllar.

O kadar girdik okuduk ne kadar birbirimizi tanımasak ta iyi dilekler dilemeden gitmek olmaz değil mi? Nice senelere, inşallah motorunu da alırsın? Bundan iyi dua mı olur motor dostuna değil mi? :cherry:

Kardeşim doğumgünün kutlu olsun, dün sorunlar vardı anca görebildim :) Nice mutlu yıllara dostum.

Mutlu,sağlıklı,huzur dolu uzun yıllar dilerim. Tabii ki sevdiklerinde yanında :rendeer:eek:lsun.

doğum günün kultlu olsun nicesenelere..inşallah...:rendeer:
Teşekkür ederim :)

Yeni yaşında yıllarca, keyifle süreceğin bir motosiklete kavuşman dileğiyle, mutlu yıllar.
Teşekkürler, umarım :)

O kadar girdik okuduk ne kadar birbirimizi tanımasak ta iyi dilekler dilemeden gitmek olmaz değil mi? Nice senelere, inşallah motorunu da alırsın? Bundan iyi dua mı olur motor dostuna değil mi? :cherry:
Evet haklısınız :) İyi dilekleriniz için teşekkürler...

Kardeşim doğumgünün kutlu olsun, dün sorunlar vardı anca görebildim :) Nice mutlu yıllara dostum.
Teşekkürler dostum, hep birlikte nice yıllara inşallah... :)

Mutlu,sağlıklı,huzur dolu uzun yıllar dilerim. Tabii ki sevdiklerinde yanında :rendeer:eek:lsun.
Teşekkür ederim... :)

Nice senelere kardeş... :) inşallah en kısa zamanda istediğin makineye kavuşursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar