Rizoma Modelleri – Milano Motosiklet Fuarı 2011 (Foto Galeri)

gözlerimi kapatıp kendimi bütün Rizoma aksesuarlarının olduğu bir mağazada hayal ediyorummm :) ve motosikletime göre özenle seçtiğim parçaları topluyorum... Rizomayı çok seviyorum yaa Motosiklet.net!!! sizin yüzünüzden oluyo bütün bunlar :) anes motorun reklamınıda koymuşsunuz habire rizoma manetler görüyorum geçen gün istoça gidip anes'ten manet korumaları aldım proguard allahtan başka uyumlu aksesuar yoktu bikaç milyarla çıkabilirdim hiç yoktan. :)

Rizoma iyi güzel , çok şık. Ama bazen gerçekten kullanışsız ve rahatsız edici olabiliyor. Özellikle elcikleri... Almadan önce konforu da göz önünde bulundurmak lazım.

bazı ürünleri tabi görsel amaçlı olup, kullanışsız olabiliyor fakat korumaya yönelik işlevi olan aksesuarlar hem şık hemde kaliteli.

proguard,denge topuz ve piston görünümlü fren hidrolik rezervleri çooooook başarılılar...:cat: fakat fiyatları el yakıyor, bir çift proguard 450 TL,denge topuzları 200 TL ve üstü vb...

sağ-sol proguard=89euro x 2 = 178 euro
sağ-sol proguard için adaptörler= 19euro x 2 = 38 euro
toplam 216 euroya maal oldu bana elcik almadım çünkü elciklerim güzel üzerlerinde logo nakışlı kumaş var...
manetleri rizomadan almadım zaten istesemde benim motosiklete göre olanı yoktur, mv agustanın alüminyum kısa çift parçalı logolu manetlerini aldım 300 euro muhtemelende rizomaya fason yaptırılmış olabilir. cnc racingten de amortisör topuzu aldım 175 euro civarı... vs. vs. vs.... ufak detaylar ama insanı mutlu ediyor bir o kadar da pahalı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

birkaç parça aksesuar daha almayı düşünüyorum rizoma fakat anes motorla görüştüm tek tek sıpariş veremiyorlarmış ürünler yaza doğru gelir, istediğiniz parçayıda ekleriz dediler büyük ihtimalle birçok aksesuar geleceği için sıparişede gerek kalmayabilirmiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağ-sol proguard=89euro x 2 = 178 euro
sağ-sol proguard için adaptörler= 19euro x 2 = 38 euro
toplam 216 euroya maal oldu bana elcik almadım çünkü elciklerim güzel üzerlerinde logo nakışlı kumaş var...
manetleri rizomadan almadım zaten istesemde benim motosiklete göre olanı yoktur, mv agustanın alüminyum kısa çift parçalı logolu manetlerini aldım 300 euro muhtemelende rizomaya fason yaptırılmış olabilir. cnc racingten de amortisör topuzu aldım 175 euro civarı... vs. vs. vs.... ufak detaylar ama insanı mutlu ediyor bir o kadar da pahalı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------

birkaç parça aksesuar daha almayı düşünüyorum rizoma fakat anes motorla görüştüm tek tek sıpariş veremiyorlarmış ürünler yaza doğru gelir, istediğiniz parçayıda ekleriz dediler büyük ihtimalle birçok aksesuar geleceği için sıparişede gerek kalmayabilirmiş.

Şimdilik aldığın toplam aksesuar 691 €=1720 TL. Millet o paraya çinli motor alıyor. :mrgreen:

melesef... Slayerrr haklısın evet ama işte rahat duramıyorum bir sürü ıncık cıncık, yazmadıklarımda cabası.

2. resimdeki (ilk aksesuar resmi) Elcik korum ve ayna ne kadardır acaba? Özellikle ayna... Buna benze bir tasarımı kendim yapabilir miyim ki...?

resimdeki elcik koruma sanırım bmw enduro modele göre yapılmış, fakat elcik topuzu aynaları var rizomanın, universal olarak... fiyat konusunu anes motorla görüşmek lazım ellerinde olup olmadığını sorup fiyatlarını öğrenebilirsiniz rizomayı onlar getiriyor. ducatinin hypermotard modelinde ayna koruma sinyal kombinasyonu çok güzel yapılmış taktir edilecek bir model çok ilginç. http://www.celebrityfunday.com/ducati-hypermotard/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar