İzmir Bozdağ Gölcük gezimiz

Bugün bayramın üçüncü günü İzmirli motor sevdalıları bir gezi düzenleyelim dedik ve sabah buluşup izmirden Bozdağ gölcük'e gittik,sucuk mangal yaptıktan sonra ödemiş üzeri tireye gittik ve toptede çay içtikten sonra tekrar İzmire döndük,güzel bir günübirlik gezi oldu
İzmirden yola çıktık

Bozdağa tırmanmaya başladık

Bozdağ kırkoluktayız

Bozdağ ilçesinde lokum ve çay molası

Gölcükteyiz

beraberlıklerınız ve gezılerınız bol olsun eminim elınızde daha cok doğa manzaralı fotolarınız vardır :)

Güzel gezi. İyi kilometre yapılmış tebrikler her kilometreye deymiştir kesin:rendeer:

Bugün motoru çıkarmaya üşenen beni ve benim gibileri kıskandırdınız valla:cat:

ödemişten geçişinize şahit oldum içim kıpır kıpır oldu size katılmak isterdim :)

Anladığım kadarıyla Emre ile Kabataşlının ani bir organizasyonuyla kendimizi yolda bulduk havada motor sürüşü için çok müsaitti sağ olsun tüm arkadaşlar sayesinde güzel zevkli ve eğlenceli bir gezi oldu gençlere takılmak insanı on yaş gençleştiriyor .:cat:

Keşke katılsaydın çok memnun olurduk

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

ödemişten geçişinize şahit oldum içim kıpır kıpır oldu size katılmak isterdim :)

Tire'ye iyi ki akşam vakti gelmişsiniz. Çünkü Salı günleri büyük bir açık hava pazarı oluyor. Güneş bir doğarken bir de batmadan önce şehrin bağlantı yolları trafik kurallarına çok da fazla takılmayan (ani sollama, sinyalsiz dönüş, vs.) traktör ve toros sürücüleriyle dolu olur. Bu da özellikle motosiklet kullanıcıları için tehlikeli olabiliyor. Bu mıntıkayı özellikle bahar aylarında tavsiye ederim. Gözünüz doğaya doyar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

malum bayram sonrası sınavlara çalışmaktan pek vakit bulamadım , inşallah bi daha ki sefere haberim olursa katılmak isterim .

Malum yazın Rusya planları var. Bu kapsamda ilk antreman bu hafta yapmayı planlıyoruz. İzmir Merkez, Lübbey Köyü, Bozdağ,Tekke oradan da Turgutlu vs den dönüş. Bu kapsamda bu rotada neler önerirsiniz. gizli saklı güzel yerler var mı?

Motosikleti
Hero Dash 125
Bozdağ taraflarında kayak merkezi (oradan Allah Diyen - Salihli tarafına geçilebilir) , Gölcük Gölü, Hurşit Kebap (çok özel bir lezzeti yok bence). Salihli'de Kurşunlu Kaplıcaları ve Kurşunlu Şelalesi. Sardes Sart Antik Kent, Adala Kanyonu. Kaplan Dağı (Kaplan Dağ Restorant'ta yemek molası) Ödemiş Salihli arasını giderken yada dönerken yol uzatılmak istenirse, Bayramlı Köy Yolu yada Nazar Köy tarafından dağ yollarına girilir. Belirttiğim yerler tamamen doğaçlama aklıma gelerek belirli bir sıra doğrultusunda önerilmemiştir.

Ufak bir Google Maps haritası çıkarttım buradan inceleyebilirsiniz. Tavsiye ve önerilere göre şekillendirebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar