senin ses nasıl geliyor. eksantirik gergisi biraz takırtılı bir ses yapar ama zincir ise zırıltılı bir ses olur. hatta zincir ses yapmaya başlamışsa motoru sıkıştırdıkça o ses artar giderek. hemen hemen 3 4 bin devirlerde de rahat duyulabilecek bir ses olur ve sesi daha çok bozuk paranın depo üstünde inceden yuvarlandığını veya 2 pistonlu bir motorun benzin deposundaki yapacağı titreşime benzer bir hal alır.
bu arada cengiz usta mutuhandan ayrılmış dün öğrendim bende

bayram usta varsa oda iyidir ama oda gitmiş mi oradamı sormak aklıma gelmedi o an.[/QUOTE]
Senle formdan boyle konusmak garıbıme gıttı he telde konusuruz genelde ama bu sekılde paylası oluyo ve herkez goruyor mantıklı ama telden konusalım :d kı zaten bılıyosun sen benım olayı ya benım 5 ıle 7 bın arasında hısırtı sesı yanı zıncır sesı gelıyo alt ve ust devırde ses kesılıyor bırde o devır aralıgında gazı verıp bırakınca tık tık dıye ses gelıyor buda gergıdenmı bılmıyorum yoksa bu zıncır olayı ılerledı omu yapıyo onuda bılmıyorum yenı basladı cunku bırde ben gergıyı degıstırmıstım bılıyosun sen bakalım bı acılsında zıncır ıcın gorucez gergıde bı durum varmı gene evet cengız usta ayrılmıs bır usta var ama o bayrammı bılmıyorum bırde ılkay benım orda arkadasım var

adı ugur berkayın yanında sende tanıyosun zaten o benım eskı sayılır arkadaslıgımız daha once ust tarafta araba parcası bolumundeydı onuda gordum ıcın cok rahatladı cok ılgılenıyor yardımcıda oluyor saolun neys eburda yazdım telefonda anlattırma bana daha