Ben forum canlansın diye sordum zaten o soruyu

şuan kulandığım windys 125 benm değl amcamın ama o kullanmıyo ben kullanıyorum genelde benim gibi bişey oldu bende Windys in 150 liliğini alcam bence kıvrak güzel motor bizim burasıda köy yeri gibi biyer ztn puma güzel ama bizim buraya gitmez windys 55 tl ye 400 km yi geçmiş olması lazımdı bnce bnmki okadar yakmaz egzozunda baya etkisi oluyodur tabi de yaptığın hız kullandıığın yol bujiler hava filtresinin yakıtın temiz olması kalites bv şeyler çok önemli Bakım yapsan biraz daha az yakar çok yakmaz normalinde ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
mondial la kanuni yi çok karşılaştırıyolar :jocolor: kıyaslanaBilsede bence kanuni her türlü alır Szce hangi marka daha iyi dir Kn 150 le windys karşılaştırılıyolar Eski Windy bile kn den iyi diye düşünüyorum:bounce:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
mondial da neymiş benim bildiğim 1 tek mondi war oda motorsiklet değil mobilya markası
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:25 ----------
Windys 125
[/url][/IMG]
windys 150
[/url][/IMG]
resimler birbirinden farklı değilmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
125
[/url][/IMG]
150
[/url][/IMG]