Facebook'dan iyi anlayan varmı (acillll)

ya arkadaşlar benim bir sorunum var benim profildeki etiketli resimler sadece arkadaşlara açık ben herkez görsün istiyorum ama bi türlü yapamadm gizlilik ayarından baktım ama bulamadım bilen varmı tşklr
j8kb.jpg
[/url][/IMG]

profilini düzenle bölümünden ayar bölümlerini herkes olanı seç okadar basit bide anında olmuyor bazen biraz zaman alıyor aklında bulunsun..

profilini düzenle bölümünden ayar bölümlerini herkes olanı seç okadar basit bide anında olmuyor bazen biraz zaman alıyor aklında bulunsun..
ama o etiketli fotolar ile alakalı değilki onlar sadece (yaşadığı şehir memleket vs vs) onları görünür yada görünmez yapıyo:S

Bu fotografları kendin eklemişsen eğer , fotografın üzerine bastığında sağ aşağısında paylaşacaklarım yazısı çıkar. Bunu herkese açık yaparsan sorunun çözülebilir , diye düşünüyorum.

Bu fotografları kendin eklemişsen eğer , fotografın üzerine bastığında sağ aşağısında paylaşacaklarım yazısı çıkar. Bunu herkese açık yaparsan sorunun çözülebilir , diye düşünüyorum.

onu denemiştim olmadı malesf:S

gizlilik ayarları>>etiketler nasıl çalışır>>> açılan pencereden>>>>Etiketlendiğin gönderilerin profilinde gözüktükten sonraki Maksimum Profil Görünürlüğü>>>oradaki butondan ayarlarsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar