Selamlar . 2 gün önce bende yamaha wr 125 x modelini aldım. motor gerçekten çok hoş. uzun süredir yamaha xt 125 2. el bakıyordum en sonunda bıkkınlık geldi , her gün sahibindene girip galericiler gibi piasaya hangi motor düştü ne oldu diye bakmaktan yoruldum ve gittim wr yi aldım. şuan için 70 kmde . işten vakit kalırsa rodajı tamamlıyacam. o para bu motora verilirmi 125 lik mantığı ile bakan bir çok arkadaşımız vardır eminim ama emin olun değer. hoplatmaya zıplatmaya ideal bir motor

ve fren sistemi çok hoş.(ki daha 70kmde bir fren ne kadar alışabilir bunuda göz önünde tutarsak

) . güvenirlik veriyor.forumda bir arkadaş yazmış koltuk cok sert diye haklı bende aynı şeyi düşünüyorum. daha 70 kmde ama en az yolda 5 6 kez ayağa kalkmışımdır

malüm sebepten.Zamanla alışırım diye umut ediyorum.daha plakayı takmadım bile . merak ettiğim bir şey var dışardan küçük plaka yaptırıp motora taktığımızda polis durduğunda herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız prosedürü nedir hiç bir bilgim yok.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.