Walla bende burlardayımişte parçaları ayarlamaya çalışıyoruz arakadaşımla malossi olayına girmeye karar verdik ilk başta debriyaj , bilya seti ve kayış ile başlayalım diyoruz
![]()
:mrgreen: take it easy :cherry:
Walla bende burlardayımişte parçaları ayarlamaya çalışıyoruz arakadaşımla malossi olayına girmeye karar verdik ilk başta debriyaj , bilya seti ve kayış ile başlayalım diyoruz
![]()
:mrgreen: take it easy :cherry:
durdukça masraf çıkartıyoruz başımıza işteöyle işte hayaldi gerçek olucak inş.
umarim istedigin hersey gercek olur
iyi geceler ben disari cikiyorum artik eylenme vakti
umarim istedigin hersey gercek olur
iyi geceler ben disari cikiyorum artik eylenme vakti
oooh hayat size güzelale:
adaya geldiğimden beri okul-yurt-klinik arasında mekik dokuyorum sadece.. hiç eğlence yüzü görmedim :salut:
takılmıyosun ki bize eğlence adrenalin geyik hepsi bizdegelince ara diyoruz kaç defa
bakalım artık ya bi yerlerden havadan para gelicek o para gelirse komple makinaya yatırım yapıcam
hiç bizi çağıran yok(işimiz şaka tabiki)
oooh hayat size güzelale:
adaya geldiğimden beri okul-yurt-klinik arasında mekik dokuyorum sadece.. hiç eğlence yüzü görmedim :salut:
yaa sizi cagirsam da gelemzsiniz sanirsam. yaza dogru turk tarafinda etkinlikler yapiyoruz o zman gorusuruz
benda senin gectiyin yollardan gectim mimarlik okumak kolay mi 5 yillik omrum maket yapmakla ve uygusuz gecelerle gecti. gece takildigimda bi yerlere ogretmenler izleyince beni tv de sinirleniyorlardi :mrgreen:
neyseki o gunler gecdi diyemeycem subatta yakin doguya gideceyim sanirsamr:
uc ay daha vaktim var eyleneyim bari :flower:
ya bana kıbrısa geldiğimde scooter hariç her hangi bi tarzda motor kiralayabileceğim bi yer lazım (yanlış anlaşılmasın scooter fobim var yoksa severim onları da ama binemiyorum)... aslen kıbrıslıyım ama tr de yaşıyorum sık gidiyorum, motorum istanbulda (600F), kıbrısta yok... oraya geldiğimde de keyfini çıkarmak istiyorum... bilgisi olan var mı? 1-2 günlük kiralamak istiyorum geldiğimde
ya bana kıbrısa geldiğimde scooter hariç her hangi bi tarzda motor kiralayabileceğim bi yer lazım (yanlış anlaşılmasın scooter fobim var yoksa severim onları da ama binemiyorum)... aslen kıbrıslıyım ama tr de yaşıyorum sık gidiyorum, motorum istanbulda (600F), kıbrısta yok... oraya geldiğimde de keyfini çıkarmak istiyorum... bilgisi olan var mı? 1-2 günlük kiralamak istiyorum geldiğimde
iyi gezdiniz umarim guzel fotolar :cat:ve kktc mt den ufak ufak kareler arkadaşlar
kuzey kibrisda yok malesef. guneyde var turistik bolgelerde
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 19:58 ----------
iyi gezdiniz umarim guzel fotolar :cat:
aralarına (gs500-cbf500-xrv750) hangisi girecek bakalım....
hayırlısı diyelim....:bounce:
walla ne diyim öncelikle gezilerimiz eğlencei olup daha toplanamamız sebei ile tam bir ekip oluşturamadık ama şuan kemik olarak girne 2 lefkoşa 2 gazimaogsa 1 motor sevdalısı mevcuttur .
ferhat hocam her zman bekleriz istersen peugeot starla gel biz biziz sen yine sensin değişien bişey olmaz