Otomobil Önerileriniz

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
volkswagen sevmez misin abi....
ayrıca dizel cordoba da eski iş yerimde kullanıyorduk (aynı renk).... Peugeot a 4 hatta 44 çeker...

Son düzenleme:
Wv ler pahalı. o fiyata ya eski yada darbeli oluyor.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ayrıca bmw 5.20i serileri de almak istediğim araçlardan....özelliklerine bir bakın isterseniz...
bir de eski iş yerimdeki patron 2011 model ford focus sw aldı....önceki aracıda 92 modeldi sanırım mercedes....
90 bilmem kaç model mercedesi 2011 ford focusa değiştiğine pişman....

pololara baktın mı abi...

hyundaiden uzak durun derim...
modeli 2000 olsun ama ya japon olsun yada alman olsun...
can güvenliğinizi riske atmayın bana kalırsa...

listede eski kasa fiestayı göremedim...

alırsan ford olursun lord ,
başka birşey alırsan , olursun zort...

alım satımı en kolay olan hyundai bu ilanlarda bence ama sahsi tercihim seat olurdu ..

Seat çok şık ve full bir araç. Kaportasında hata yok km'si de düşük tek sıkıntı 3silindir olması. hesapta olmayan bir aksaklık çıkmazsa o aracı ciddi düşünüyorum.

Evet Benim İLgi Alanım :)
Gönderdiğin ilanlardaki araçlar arasından sadece SEAT ve Son İKi Hyundai yi önerebilrim. Diğer ilanlara ve markalara bakma diyorum :)
Bunlara ek olarak; 2003-2004 Model SKoda Oktavia lar da 19ooo civarlarında satılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer Bütce cıkısmaz ise, Fabia Lar da seni tatmin edecektir. 2006 Model üzeri olan fabialar, 15BİN civarlarından baslıyor...
Seat ve Skoda, Rahat ve Güvenli :)
Bütce artarsa , modelleri artırabilirim :)

Krediye bulaşmak istemiyorum. max. Net 19000 koyup alacağım.

hyundai dizel olsun benzinli olsun inanılmaz çok yakıyor hyundai den uzak durun
nasıl ki sitede ybr ve cbf kullanıcılarına laf söylenmiyor şimdi hyundai kullananlar kalkıp gelir çok yakmıyor die
ikinci kez önemle vurguluyorum çok yakıyor ocağınıza incir ağacı diker

seat güzel arabadır ama parçası pahalıdır sorun etmem derseniz düşünebilirsiniz

peugeot un 1.4 benzinli motorları ve hdi dizelleri ekonomiktir ancak fransa markası alacaksınız
size önerim renault olacaktır megane 2 belki biraz pahalı olur ama
clio hatchback 1.5 dci abs li hava yastıklı hidrolik direksiyonlu ve klimalı olarak alabilirsiniz
parçası ucuzdur fiyatına göre sağlamdır kolay elden çıkar temizini bulursanız alabilirsiniz ama
söylediğim şey hatchback olanları ile ilgili sedan olanlarına bulaşmayın
sen kimsin bunları söylüyorsun derseniz 4 sene alım satımcılık yaptım umarım size yardımcı olabilmişimdir

COQ

Motosiklet Eğitmeni
çoluk çocuk varmi kardes?

Ford mondeo 2.0 ghia 1997 model ustu, ozellıklerı olan bır araba fıyatta 10 lıradan baslar
ABS, klıma, esp hava yastıgı, yol bılgısayarı 4 cam otomatıgı, asr VB.... ıtersen bı goz gezdır

seat cordobanın aynı donanımını aynı rengini geçen yıl eniştem aldı 180 binde baştan aldığında 180 bin olduğu için beğenmemiştim sonra 1 hafta kadar bende durunca araba hosuma gitti sürüşü filan zevkli kalıplı araba en azından wv arabası tek kusuru 3 piston olduğundan biraz sesli ama beni rahatsız etmedi

Seat Cordoba o kadar az yakıyorki anlatamam..Orda linklerdeki arabaların yakıtlarından kat kat daha az yakar dizel bu sölediğim.

bütçem itibariyle uzmanlık alanım 4000-4500tl arası otomobiller olduğundan yardımcı olamayacağım :p

Corsa,clio,fabia,albea,c3,fiesta,cerato,punto,meriva,207 seç beğen al türkiye şartlarında parça ve servis ağı sıkıntısı olmayan markalar fiyatlarıda uygun temiz bulursan 2-3'e bakma al geç istediğin zaman paraya çevirebilirsin

abi ben yeni 206 aldım full modeli ( 8 airbag klıma abs ) pejo alcaksan düşük km de ve temizini bulmalsın çünkü arabaya bakmazsan çabuk dökülecek gibi duruyor. Birde hatchback araba almanı tavisye ederim satımı kolay oluyor. Eğer uygun fiyatada düşünüyosan Ford fiestayı tavsiye ederim çok sağlam ve parçası ucuz 2000 2001 modelleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar