Evde fazer var....

Arkadaşlar bayram boyunda istanbul dışında olacagım için,
çok sevdigim fazerimi ne bir otoparka nede bir yere bırakmaya kıyamadım,
normalda garaj var ama garajda taksi olursa güvende oluyor taksi de köyde oldugu için tek başına tehlikede demek, bir kilit var o kadar.
evimin oldugu yer yarım kat oldugu için 6 basamaklı yerden yere 4 metre kalas koyarak, üç kişinin yardımı ile 210 kilo fazeri
zar zor çıkardık, allaha şükür hiçbir sorun olmadı,
merdivenlerden çıkardıktan sonra birakç kıvrımlı koridordan sonra evin salonuna sonrada misafir odasına koydum,
eve çıkarmadan önce bir güzel yıkayıp parlattım,
çalıştırmadan çıkardıkki eksoz dan ev kokmasın diye.

eve misafir olarak gelmek isterseniz fazer size kahve yapabilir.:queen::queen:

eve yakışmış gangam...:p zaten aileden biri sayılır evin içinde olması gayet normal...:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cihan evini bulmalarının ne kadar basit oldugunu biliyorsun dimi?ve evde olmuyacagınıda söylüyorsun aynı zaman evin içinde 15 milyarlık motor var ve kimbilir ne kadar zinet eşyası var sence akıllı birşeymi buraya fotoları koymak falan?
Bunları yakın arkadaşlarınla paylaş burada alakasız insanlar görmesede hayatındna birşey eksilmez dostum

eve yakışmış gangam...:p zaten aileden biri sayılır evin içinde olması gayet normal...:king:
,
doğru söze ne denir
hanım kötü bakıyor ama fazer'a metehan abi 2006 dan beri eve sokcam dedim motoru nasip fazer'a mış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------

cihan evini bulmalarının ne kadar basit oldugunu biliyorsun dimi?ve evde olmuyacagınıda söylüyorsun aynı zaman evin içinde 15 milyarlık motor var ve kimbilir ne kadar zinet eşyası var sence akıllı birşeymi buraya fotoları koymak falan?
Bunları yakın arkadaşlarınla paylaş burada alakasız insanlar görmesede hayatındna birşey eksilmez dostum
reis o motoru ordan çıkarmak için ya itfaiye gelmesi lazım yada benim gelmem lazım,
o eve girmek de zor biraz.
zaten üst katta oturan da var sorun olmaz yaniii...
zinnet eşyasına gelince ben evde para bile bırakmam.
düşüncen için saolasın.

Motosikleti
Honda sh125
bundan sonra kısı evde gecirsin üşümesin dısarda :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş çok ayrıntı vermişsin yahu.İnşallah IP numaran ev adresini göstermiyordur.Bildiğin hedef tahtası.Moderatör bu başlığı kapatmalı senin iyiliğin için.

Kardeş çok ayrıntı vermişsin yahu.İnşallah IP numaran ev adresini göstermiyordur.Bildiğin hedef tahtası.Moderatör bu başlığı kapatmalı senin iyiliğin için.
ıp numaram eve kayıtlı değil
nete vından girdigim için hat başkasının üzerine adres teyidi zor yani saolasın..

Ben boştayım! En büyük hayalimi gerçekleştirmişsiniz.Ben seve seve bekçilik yaparım.Grenajlarını silerim...Hatta bakım bile yaparım! Ama gece sarılıp uyurum.:D

Cihan bir eve yakışabilecek en iyi eşyayı yerleştirmişsin:). Ne oturma grubu nede tv seti. Forever motorcycle :p

motor aşkı bu olsa gerek :) ben eve girerken 2 kere düşünüyorum giricem buluaşık çıkıcak yemek olayı temizlik cart curt arkadaş eve motor sokuyor HELALLLLLLLL :queen:

Vallahi takdir ediyorum benimde içimi acıtıyor koskoca kışı dışarıda bi başına geçirmesi iti var sapığı var uğursuzu var:p:p Bende gsxr ımı tıkıcam içeriye ama ikinci katı gözüm kesmiyo kesin bi aksilik olur :/

valla arkadaşlar zaten motorumu satılıga çıkardım ama gelin birde bana sorun,
motorun ilanını verdim aksesuarları da verdim satışa, motordan önce çanta ve eksoz satıldı,
ama daha vermedim bayramdan sonra vereceğim.
ancak bir unsur var ortada hemde çok büyük,
içim el vermiyor bu kadar temiz bir motoru satmaya,
16 bin km de aldım kız birkaç yerinde sürtünmeden dolayı çizik vardı, o parçaları sattım gittim yamaha servisinden sıfırnı aldım taktım,
700 tl ye michelin lastik aldım dama lastigin yanaklarındaki ıpleri duruyor,
iki çocuk babasıyım ama ama bu üçüncü çocugum gibi,
tabi burda herkez motosikletci oldugu için normal bakıyorsunuz,
bunları dışardan birine söylesem bıyık altından güler arkadaşın dediği gibi,
geçen eşime söyledim o da ters ters baktı, ama çare satmakta ki kendimi zorlarsam satmayabilirim valla.
böyle motoru zor bulunur birdaha.

valla arkadaşlar zaten motorumu satılıga çıkardım ama gelin birde bana sorun,
motorun ilanını verdim aksesuarları da verdim satışa, motordan önce çanta ve eksoz satıldı,
ama daha vermedim bayramdan sonra vereceğim.
ancak bir unsur var ortada hemde çok büyük,
içim el vermiyor bu kadar temiz bir motoru satmaya,
16 bin km de aldım kız birkaç yerinde sürtünmeden dolayı çizik vardı, o parçaları sattım gittim yamaha servisinden sıfırnı aldım taktım,
700 tl ye michelin lastik aldım dama lastigin yanaklarındaki ıpleri duruyor,
iki çocuk babasıyım ama ama bu üçüncü çocugum gibi,
tabi burda herkez motosikletci oldugu için normal bakıyorsunuz,
bunları dışardan birine söylesem bıyık altından güler arkadaşın dediği gibi,
geçen eşime söyledim o da ters ters baktı, ama çare satmakta ki kendimi zorlarsam satmayabilirim valla.
böyle motoru zor bulunur birdaha.
valla kardeşim hayırlı bayramlar sen daha öncekı mesajlarındada satmak istemediğini söyleyıp duruyorsun evet temızını bulmak gercekten zordur bıde ben sana abi gibi kardeş gıbı tavsıyede bulunayım .Satılan bır seyı bı daha sartlar yerıne gelmedığınden yerıne koymakta zorlanıyoruz 2006 yılında sıfır aldığım arabamı 3 bın tl için sattım 9 bın tl zarar ettım daha 45 bın km rede idi arabam sonrasın da hala alamadım .Şimdi dıyorum keşke satmasaydım da başka bır sekılde bulsaydım o parayı .
Öte yandan hayatımızda bazı güzellıkler yada rahatlıklar için fedakarlıklar yapmamız gerekır .öyle bır durumla karşı karşıya olduğunda satman gerekebılır fazer cok temız olsada sen genç kardeşimizsın hayatına daha cokkkkkkk temız fazerler gırer merak etme demek gerekıyor .
Bu arada hahahahahahheheheheheheheeeeeeeeeee bendeee gazıosmanpaşadayım cok ıp uçları vermışsın kardeş :cherry:

evim 5. katta olmasa ben her akşam sokarım eve valla odamın baş köşesine koyar izlerim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar