gelmeyenler çok şey kaçırdıarkadaşlar acil bir iş dolayısıyla katılamıyorum tekrar geçmiş olsun kardeşimize bunun yanısıra tüm dostlarımızın kurban bayram mübarek olsun.Allaha emanet olun...ı
gelmeyenler çok şey kaçırdıeğlenceli bi akşamdı ,özellikler boks şampiyonası çok güzeldi
624puanla lider jonturka
610 puanlada ikincilikte bendim hani hem buluşma başlığı sahibi hemde şampiyona birincisi olmamak lazım![]()
![]()
sonradan gelen dayının tek vuruşte 560yapması bizleri utandırsada şampiyona iyiydi yahu :cherry:
ve saylanın ruhu avcılar sahilde tur atarken bir fotoğraf karesine yakalanır. işte bütün cinayetler, bütün o garip olaylar o gece başlar.
hayırlı bayramlar tünal abi gözlerimiz seni aradı ama bidahakinde bekliyoruz artıkGençler toplanmışlar maşallah hayırlı bayramlar....
ya boks un bi taktiği varda beceremedik bakmagelmeyenler çok şey kaçırdıeğlenceli bi akşamdı ,özellikler boks şampiyonası çok güzeldi
624puanla lider jonturka
610 puanlada ikincilikte bendim hani hem buluşma başlığı sahibi hemde şampiyona birincisi olmamak lazım![]()
![]()
sonradan gelen dayının tek vuruşte 560yapması bizleri utandırsada şampiyona iyiydi yahu :cherry:
hayırlı bayramlar tünal abi gözlerimiz seni aradı ama bidahakinde bekliyoruz artık![]()
ya boks un bi taktiği varda beceremedik bakma![]()