CRYPTYONLANMAK

5 senedir çin malı kullanımından sonra cryptona geçiş yaptım hayırlısıyla.çarşamba günü aldım,resimleri atmak bugüne kısmet oldu.Bergama bayisinden aldım motoru.Forumda Bergamalı olan arkadaşlar varsa memleketiniz harbiden güzel yer,gerçi pek gezemedim,sadece ufak bir şehir içi turuyla yetindim.Çinliden sonra bu motor mercedes gibi geldi desem yalan olmaz :D

Son düzenleme:
helal olsun...harika seçim yapmışsın...şu makina 125 cc olsaydı şu an altımda olacaktı inan...seledeki naylonu sökmelisin sürüş için çok tehlikeli...rengide benim favorim...eski cupcu olarak çok takdır ettim doğru seçim...fiyatıda çok uygun...yamaha beni şaşırtı bunu 3100 e satarak...genelde kazıklardı ama hayret...

sağol metehan abi.evet dediğin gibi fiyatı çinlilere kıyaslarsak gayet makul.senin motorunuda yeni gördüm,hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim...

Hayırlı uğurlu olsun. Harika tercih olmuş, sattığıma pişmanım inan. Bende bir kere mondial cub kullanmıştım indikten sonra 600 f gibi gelmişti crypton:cherry:

---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

motosiklete yapacağın tek şey lastiklerini değiştirmek olsun. tubeless yaptır patlama olayı canını sıkar.

ah ah crpton. :) bende 2003 vardı kırmızı beyaz. birtek amatisorlerin salınımı kısa geliyordu bana göre onun dışında her şeyi on numara.kayın babamdada 2001 modeli var hala kullanıyor taş gibi. güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.

sağol metehan abi.evet dediğin gibi fiyatı çinlilere kıyaslarsak gayet makul.senin motorunuda yeni gördüm,hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmanı dilerim...

bu motoru eskitemezsin emin ol...nasıl sağlam nasıl bir efsane makinadır biz Egelilere sor...bizim oralarda Salihlide crypton efsanedir...İstanbullular bilmez pek anlamaz bu cup olayını...:p

bu motoru eskitemezsin emin ol...nasıl sağlam nasıl bir efsane makinadır biz Egelilere sor...bizim oralarda Salihlide crypton efsanedir...İstanbullular bilmez pek anlamaz bu cup olayını...:p

Beylikdüzü ve çevresinde Deli Emin muamelesi görüyordum :cherry:

iltifatlara bak:)
Hacı abi pcx'le takasa girermişsin bu gece kafaya takıp.:)
Canım çekti 0 crypton çeksem mi altıma.?

geçenlerde 2005 model crypton a bindim kalite süper 40000km deydi 4 senedir kullanıyor arkadaş hala memnun amortisörler yamahanın işi zaten süper

iltifatlara bak:)
Hacı abi pcx'le takasa girermişsin bu gece kafaya takıp.:)
Canım çekti 0 crypton çeksem mi altıma.?

hehe...:p takas değilde benim motorla 2 tane alırım aslında...:p:flower:

innova nın da hakkını yememek lazım be metehan abi fiyat olarak biraz uçuk olsada oda gayet kaliteli :D

aga innovada iyi belki ama yinede eksikleri var diyelim...ki kullanmışlığımızda var o bağlamda şeyettim...:p

Hayırlı olsun, güzel bir seçim, az yakar çok kaçar, Ayvalıkta çok rahat edersin her yere gir çık :)

iyi dilekleriniz için teşekkürler,daha iyisi sizlerin olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar