Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
b,irtane sıfır buldum wr125 le bu motor arasında kaldım nasıl diyorsunuz bunun için
ben 40 tl sahıbınden den almıstım ıcınde demır ustunde plastık var kac defa motor saga sola yattı gayet saglam onlar vede ruzgarıda kesıyor bayaga tavsıye ederım ancak lınkı bulamıyorum
b,irtane sıfır buldum wr125 le bu motor arasında kaldım nasıl diyorsunuz bunun için
sıfırı 6 lira 2010 model biraz fazla tabi
ktm dukeler işe yaramaz arazide cadde motoru onlar.Aslında gider lak diye tenere 1200 de alırım ama ben hafif şehir iiçindede kullanılıcak sorunu oldumu iki dakkada çözebiliceğim basit bir alet istiyorum.Sonuçta tenere alırım ama neyime yarıcak çalışan insanlarız biz dünya turuna çıkamıyoruzki senede 2 hafta izinde türkiye yunanistana turu içinde motor alamam açıkcası zaten piyasadaki her motor o işe yaparbu hysong iyi gibi ama pazarlık yapmak lazımadamla sonuçta elinde kalmış 2010
aynen pazarlık sunnettendır derler tamam 1000 tl dus demıyoruz sole 100 200 kırsa tamam
Bak Polo34'ün yaptığı gibi yap, tlf numaranı yaz bir kağıda, "5,500'e (Hatta bana kalsa 5.250 derim) bırakırsan ulaş abicim bana" de. Git... Dönerse senindir :cherry:
...çamurlukla ön farı değiştirdin mi işlem tamamdır:cat:Ben alır almaz değiştirmiştim.Özellikle ön farı hiç beğenmiyorum şahsen.
o klasik fardır ben beyeniyorum 90ların 80 lerin motorlarında öyleydi çokda hoşuma gidiyor tabi zevkler renkler tartışılmaz.Şimdi bu motorun 2 yıl garantisi var peki hysong parça getiriyormutürkiyeye yani bunun grenajını motorunu püsürünü bulabilirmiyim 5700 e bile verse alıcamda
o klasik fardır ben beyeniyorum 90ların 80 lerin motorlarında öyleydi çokda hoşuma gidiyor tabi zevkler renkler tartışılmaz.Şimdi bu motorun 2 yıl garantisi var peki hysong parça getiriyormutürkiyeye yani bunun grenajını motorunu püsürünü bulabilirmiyim 5700 e bile verse alıcamda
valla wr125r ye iyi alternatif gibi görünüyor ne dersin?Yamaha tabi kaliteli ama parça sıkıntısı fazladır gibime geliyor sonuçta ben bunu arazide kullanıcam ve parçalıcambol bol parça gerekli anlıcan yamaha da parçayı bklerim gibi geliyor sonuçta yamaha ybr modeli değil ybr ve crypton dışında yamaha parça getirmiyordur motorlara