herkese iyi akşamlar..
Aslında alınabilir bir şey ama almamak için sebeplerim var.
Öncelikle niteliği olmayan bir demir parçasına 83 TL bence çok, hadi iş görme açısından o kadar etmese de alınabilir. Ama hyosungsource'da kargo hariç 85 TL olan parçayı Kuralkan 83 TL'ye satıyorsa çok yüksek ihitmalle göndereceği parça orjinal değil, 20-30 TL değerinde olan çinli modellerinden birinin sehpasıdır. Yani fena halde kazıklanmış oluruz. Hadi polyanna olalım. Kuralkan'ın hyosungsource fiyatına orjinal sehpa sattığını düşünelim. Konjektör gibi stokta olması gereken parça için Can'ı 15 gün bekleten Kuralkan, hiç talep olmayan orta sehpayı kaç ayda temin eder? Yani sonuç olarak Kuralkan'dan orta sehpa alacağımı hiç sanmıyorum. Gider arka sehpa alırım daha iyi. Hem daha ucuz
kesinlikle katılıyorum..çok doğru bir yorum..
Batsın battığı yere kadar şu dünyaya bir kere gelmişiz, zaten evlenmenin kapısından döndüm macera dolu hayat (= iyi bir kaptan gemisi ile beraber batar mış gibi görmek kaderimse yapacak birşey yok.:cat:
kısmetse 25 kasım evimin önüne kadar kapı teslimi olacakmış, 26 kasım ehliyet uygulama sınavı var denk geldi(=
geziler için biraş pişmem gerekmez mi? :silent:
içim içime sığmıyor, alınması gereken çok şey var daha off off...
armağan kaybolmuştun hoşgeldin..hayırlı olsun,tez zamanda binersin inşallah..maliyet ekonomi deme bana,inan aranızda en çok borcu olan benimdir ve şuan itibari ile bir motorla anlaşmış gibiyim..aslına bakarsanız 7000 tl ye ihtiyacım var.e zaten sadece şuan 7000 tl borcum ve her ay ödemem gereken 2000 tl kredi var,ocakta 630 tl ye düşecek.acaba üçüncü bir kredi verir mi bankalar

neyse her zaman söylerim borç yiğidin kesinlikle kamçısıdır.:cat:
[/COLOR]bugun hava guzel dedimki ceteye,
haydi kaldirin totolari bakim zamani,
bakin civil civil egzoz otuyor
parcalari basmis kurumla pas...
bak çete buna gv250 derler
gv250 ler çok iyidirler
seri meri hızlıdırlar
ama gv250 nin iyisine çeteler biner

:queen:
Yag filtresi aldim 15 tl normalmi?
normal değil,sitenin bir tanesinde 6-7 tl ye satılıyordu,bulabilirsem linkini atayım.belki fiyatı artmıştır ama..
Kac binde desiyosun sen yagi filtreyi
kitapta 4000 km de bir değiştirin diyor ama ben 3000-3500 km de bir değiştiriyordum.fırsat buldukça.
rıdvancım özelden mesaj atıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------
yağ filtresi alacak arkadaşlar..velomoto diye bir site satıyordu ama şuan stoklarında yok galiba..ama ben yeni bir yer buldum..
http://www.arzummotosiklet.net/index.php?route=product/product&path=136_162&product_id=801
elemanlarla irtibata geçmek gerek..takdir sizin..