çok teşekkürler kardeş sağol :rendeer:abi dün direk muhattabına bağlanarak kutladık doğum gününü ama adettendir burdan da kutlamak
abi herşey gönlünce olsun yeni yaşında tekerin her zaman düz bassın, rodajını düzgün yapman dileği ile![]()
çok teşekkürler kardeş eywalla:rendeer:Yeni yaşın kutlu olsun kardeşim,mutlu,sağlıklı,herşeyin gönlünce olacağı nice yıllar temenni ederim.
çok teşekkürler remzi abim :rendeer:Yahu dogum günü cocuklarini kutlamaktan baska birsey yazamaz olduk son zamanlarda..
Isin gücün yoksa dogum günü kutla..
Bana kalirsa kaldirilsin bu dogum günü kutlamalari ... :farao:
Gecmis dogum günün kutlu olsun Alper ciiiiiiiiiiimmmmmmmm... :rendeer::rendeer::rendeer:
Yakin zamanda zaten belese cig köfte yemek icin yaninda olacagim.... :cherry:
Hayatim beles anasini satayim...ale::cherry:
r::cyclopsan
teşekkürler çok saol :rendeer:Alem skuturcı olmuşAlper nice senelere dostum...
çok teşekkürler remzi abim :rendeer:
sen gelmeden haber ette stokta köfte ayarlıyayım bari![]()
çok teşekkürler eywalla:rendeer:Doğum gününüz kutlu olsun sayın modum. :rendeer:
çok teşekkürler abi :rendeer:Bu ne yahu...Haftada 2 kere başlık mı açılırmış bir üye için.... Motor alı hade başlık..Doğum günü hade başlık...
Çok mu uğraştın arkadaşım denk getirmeye?...
Gündem den düşmemek için yapıyorsan tamam...
Pandaya kaptırma popülasyonu....
Hatta bide araba falan al.... :queen:
Nice senelere bu arada unutmadan... :rendeer:
yoldan geçenlere ısmarladıklarını unuttunmu remzi abiSon gelisimde okadar cokmu cig köfte yedim yahu?? :silent:
Yedigim sadece 3 porsüyon ve 5 porsüyonda paket yapiver dediydim... :cherry::bounce: