Bu arada aklıma geldi de Armağan'ı en son sattığımızdan beri

sesi çıkmıyor. Nerelerdesin Armağan? Bütün suç Ahmet'in, organizasyonu o yaptı. :mrgreen:
Yaşıyorum alçak irtifadan sürünüyorum desem doğrudur(= Hatırlandım duydulandım bir an:mrgreen:
cuma akşamını kaçırmamak (pilot Ahmet in uçuştaki halini görmek ) çok isterdim, bir sonrakine haber verirseniz bende uçar gelirim (=
cumartesi gününü bana hiç sormayın rezil oldu bütüm günüm,:salut: Gemilerde bir sıkıntı çıktı çalışmak zorunda kaldım yavışmlarla boğuştum. Şehitlik kortwjine gelemedim oda ayrı bir içime oturdu bende caddedeki fener alayına katılayaım dedim hiç olmazsa akşamleyin. hafta sonu çok yogun geçti, iş güç derken çok bunaldım. maddi durumu hesapladım ekonomi uzmanı gelse alayı çözemez ben birde bu durumda gittim kaporayı verdim.:queen:
Evet arkadaslar yaptım bir çılgınlık kısmetse geliyorrr aranıza katılmama çok az kaldı, Karakaçanım la yollara atacağım

l:kendimi bunca borçun altından nasıl çıkarım orasını bilmem olmadı kaçış aracı olarak kullanırım nasıl olsa seri makine :cherry:
Tanışalım benim adım hasan güvenlikçiyim ben sütlüce tarafındayım yaş 34 iş yeri taksimde motorumun yağı deişmesi lazım ne zman deişiyoz

yeri sen ayarla

bi çay ısmarlarım :queen: bide resim atayım

bugun cekildim sıcak daha
Hocam çok memnun oldum, mekan neresi?
memnun olduk abicim :mrgreen: ben yenibosna starcity 5M migrosta reyon görevlisiyim.. Yapabileceğim %5 indirim her zaman vardır

ancak bu kadarcık oluyor :mrgreen:
ayrıca şu motorlarda koruma demiri gördükçe içim gidiyor arkadaş ya.. bi biz alamadık :queen: şu pantalon eksiğim olmasaydı alırdım bi koruma motoruma..
aylık alışverişi senin şubeden yapalım o zaman (= bu krizde %5 iyidir.
motoru alırsam ilk işim benim şu koruma demiri işini halletmek olacak,
Merhaba forumun en aktif topicinin güzel insanları

sorum şu; daha önce venox kullanan gv 250 sahibi var mıdır aramızda? bi karşılaştırsak ayaküstü:wiinkk:
Merhaba daha araştırmalarıma ilk başladığımda bizim mahallede bir venox kullanan bir abimiz vardi, gittim konuştum satışta biraz zorlandığını söyledi birde çanta çok komik duruyordu motorda, git hyosung al dedi bana düşün satmak istememişti, bir kaç ay sonra alıcı buldu ve sattı.
Daha lastikler de var. İşten çıkmasaydım şimdiye hiç bir sorun olmayacaktı ama pişman değilim, yine yaparım. :mrgreen:
aa ben neler kaçırdım? Hayırdır vukuat mı oldu?
Ne zaman olacağı belli değil. Yağı da genelde Avcılar'da bir serviste değiştiriyoruz. Kendin değiştirmekle aynı maliyete geliyor.
Armağan farkındayım forumu okuyorsun, çık ortaya
Burdayım burdayım sayfaları okuyorum neler kaçırdım diye,