Marco Simonceli MotoGP Malezya'daki Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Motor tutkunları ve vicdan sahibi her insan açısından üzücü bir olay.Mühendishane'nin paylaştığı video'da dengesini kaybettiği ve yan yattığı açıkca görünüyor.O hızla giderken diğer yarışçılarında yapabileceği birşey yoktu.Rossi o motorun üstünde nasıl kalmış? o da ayrıca hayret verici! Nur içinde yatsın..

ARKADAŞlar rossinin yaptığına nedemeli yav ulan adamı reçel etti daha basıp gitti ya yok böle birşey ula zaten 10 uncu sıralarda sürtüp duruyorsun inde bi bak arkadaşına onun için yarış bitmiş zaten g tündeki kıllar ağardı neyin peşinde....
takımı milyonlarda kaybetse ben olsam iner bakardım ....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ARKADAŞlar rossinin yaptığına nedemeli yav ulan adamı reçel etti daha basıp gitti ya yok böle birşey ula zaten 10 uncu sıralarda sürtüp duruyorsun inde bi bak arkadaşına onun için yarış bitmiş zaten g tündeki kıllar ağardı neyin peşinde....
takımı milyonlarda kaybetse ben olsam iner bakardım ....
Sonra hocam?
Yani inip baktiktan sonrasini soruyorum.
Ne yapardin?

bu konuda bir gelişme bir açıklama var mı ?

neden patates çuvalı gibi yada ekmek hamuru gibi yığılmış , hiç tepki vermemiş...

iner bakardım ...inerdim çünki arkadaşımın kafasına atıyorum 80 olmadı 90 km\h ile vursam ..iner bakardım sonrada bırakırdım o gün kü yarışı . sağa sola bakardım gelen giden acil ekipleri felan geliyormuydu diye.. formalite icabı bile olsa bakardım .. insanların gözü onunde arkadaşımı çiğneyip basar geçmezdim..:jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar