E-Bike Devir Saati

Merhaba;
Elektirki Bisiklet Modeli Olarak stmax ZWD406L Modelinin Hız Göstergesi Yerine DEVİR saati var. Ben Bu Gün Evkura Gittim Ve Devir Saati Göstergesinde Sonu 25 di...
hız konusunda 40/Kmh Yapabileceğini Söylüyorlar... Yardım Edebilcek olan var mı ? Elektirkli Motorda Devir Saatini Ne Amaçlı Koymuşlar AnLamış Değilim Hala....:pale:

Bence o devir saatine de fazla güvenme dostum.Çin malı motosikletlerimiz gibi o da yanlış olabilir.Ayrıca elektrikli bisiklette hız düşünme.Seni biryerden biryere götürüyorsa yeter bana göre.

hep aklımdadır.Bu devir saatini nereye bağlıyolar.hani km yi tekere takılıyor ya.

40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar :) Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?

40 Kmhız Yapıyor.. Beğine Ulaşıp Bir Kablo Kestiğinde çoçuk kilidini açıyorsun. 40 km oluyor diyorlar :) Devir Saati ni neden koymuş lar acaba ?
Arkadaşımdada vardı böyle bir maraz.Kafa grenajının olduğu yerde sağ tarafta bir soket vardı.Taktın mı motor yavaş gidiyor.Çıkardığında hızlanıyordu.

Doğrudur... Markalara Göre Değişiyor İşde... Kararsız Kaldım :( Ehliyete Yaş Yetmiyor.. Beni 2 sene idare edecek bir şey arıyorum ama zor görünöyor.. çünkü fiyatları baya uçuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar