kuzenlerden cihan

istanbuldan karabüğe cbf ile giden cihan abi, çamurda cbf ile cross yapan abi
senin fazer a ne oldu ki ya memnun değilmisin abi
kesinlikle memnunum ve garajda duruyor,
cbf 150 yi işe giidp gelmek için alıyorum, ve 1.5 km için fazer ile işe gidip gelemem, ve işi değiştirdigim için fabraika da koyacak yer yok, yani fazer oraya buraya koyarsam 1 haftada eskimeyen yeri kalmaz, onun için cbf benim için ideal.
enduro ve crosa devam edeceğim cbf ile ama karabüke gezilerini ve uzun yolculuklarımı yine fazer ile yapacağım.
yarın alıyorum cbf yi
2010 model 26 binde kırmızı....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
arkadaşlar dizlikleri soğuktan korunmak için değil asfalta düştügünüz zaman dizleriniz hasar görmesin diye takın,
üşüyorum diyorsunuz, soğuk her ne kadar olursa olsun, bir adet kışlık içlik giyin bir adette motosiklet pantolonu giyin, en basiti held takım var bende mont ve pantolon aralık ayında gece çıkıyorum sokaga banamısın demiyor, kullanmayanlar anlamaz.
alın giyin yarın öbür gün soğuktan kalıcı hastalıklar kapabilirsiniz allah korusun,
alt 200 tl üst 200 alın ömürlük olsun ben 2005 de başladım iki tekere aldım held takım hala giyiyorum. ne su alıyor ne soğuk.
boşuna ucuz ürünlere para verip paranızı sokaga atmayın, bir kere alın tam olsun,
benden tavsiyeler bunlar,
eger alacagınız ürün varsa yardımcı oluruz, ama paranızı sokaga atmayın diyorum,
para kolay kazanılmıyor,....