Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abi bu sitede var bir tane aslında abus al diyecektim bu siteden ama bitmiş stoklarda
http://www.rialli.com/urunler/motor...grubu/9890__aku-12n5l-bs-12v-5-amper-cup-ybr/
Teşekkürler Fatih alan kullanan varmı bu aküden biliyomusun? Sonuçta pek duyulmadık bi marka ?

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

biraz pahalıdır ama kesinlikle yuasa derim..
motor ölür o ölmez..
o derece....
Yuasa bulamadım nette varmı ki? Varsa linkini verirmisin? :rendeer: teşekkürler..

---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

arkadaşlar ben de bi ybr alacağım inşallah yarın.. sıfır olacak.. 2011 model.. 4100 diyo elemanlar.. acaba sıfır alırken nelere dikkat etmek gerek? sıfır alırken bana sadece fatura mı vericekler? süreç nasıl işliyor biraz bilgilendirimisiniz.. ben plakayı motoru aldıktan sonra taktırıcam.. o konuda sıkıntım yok.. ben sadece şuan gidip parayı verip motoru alıp çıkmak istiyorum.. sadece neye dikkat etmem gerek onu bilmiyorum.. acaba bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Parayı ödersin bayi motorun faturasını keser ötvsini vergi dairesine yatırır sana faturanı ,ötv makbuzunu,teknik belgesini (uygunluk belgesini) verir sende bu evraklarla beraber trafik şubeye başvurup plakanı çıkartırsın, motorun kurulu değilse yetkili servis motorunu kurar ilk bakımını yapar ve sana teslim eder:cat: Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.

abus marka aküyü ben aldım kullanıyorum 1 sene olacak şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.. banada ramazan abi önermişti..

ya arkadaş artık sana diyecek birşey bulamıyorum.. senin allah belanı versin.. inşallah ybr 125 esd çarpar sana oradacıkta geberirsin.. ohh rahatladım ....

ya arkadaş artık sana diyecek birşey bulamıyorum.. senin allah belanı versin.. inşallah ybr 125 esd çarpar sana oradacıkta geberirsin.. ohh rahatladım ....
:farao: aaa daha neler duycaz arkadaşım olurmu hiç böyle ya :santa: beddua etme eğer dediğin olursa en çok üzüleceklerden biri gene biz oluruz meyve veren ağacı taşlarlar boşşveeerr takma :cat:

emre can senin bozuk ybrye helalinden 3000 veririm.madem beğenmedin, sat cebefe al.tabi arkasına bi de topcase taktır.neden mi?yağ bidonu koymak için ;)

Son düzenleme:
farkındayım :D

ortada gerçek bir kişi de yok.3 kişilikli, şizofreni hastalıklı bir sosyopat var :pr:

F54

aman koray böyle üye için terbiyeni bozma allah onun belasını vermiş baksana cbf i var:queen:

hahaha.. F54 krize girdim ya :queen:

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

emre can senin bozuk ybrye helalinden 3000 veririm.madem beğenmedin, sat cebefe al.tabi arkasına bi de topcase taktır.neden mi?yağ bidonu koymak için ;)

buda çok güzel :thumleft:

Ama kardeşim 2 gündür iyi niyetle sakin olmaya çalışıyorum.Artık bizim güncel konularımız gündemden düşmeye başladı.Bir türlü konuşamıyoruz.Aramıza almaya çalışıyorum o da yok.. neyin peşinde bir türlü anlam veremedim..neyse en azından bu akşam kafamız rahat ..kopabiliriz.. çılgın ybr ....:queen: bugün baktım hava güzel güneşli bi yıkayım dedim canavarı... mis gibi oldu ... rahatlamıştır ... çamur içindeydi.. :cherry:

yarın yine gelir derki hayır o ben değilim...
tabi herkeste kendi gibi ya, yer bu muhabbeti?
ne diyeyim Allah akıl fikir versin...
motoru 1000 kmde iki litre yağ yaksın emi:queen:
@egelim;
link istemişsin üstadım tıklayıver

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr 125 le uzun yolda ortalama hızınız nedir?neden soruyorum wr125r almayı düşünüyorum benzer motorlar güç açısından yaklaşık devir ve hızı öğrenimki motor ne kadar yıpranıyor onu hesaplıyacagım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar