Teşekkürler Fatih alan kullanan varmı bu aküden biliyomusun? Sonuçta pek duyulmadık bi marka ?abi bu sitede var bir tane aslında abus al diyecektim bu siteden ama bitmiş stoklarda
http://www.rialli.com/urunler/motor...grubu/9890__aku-12n5l-bs-12v-5-amper-cup-ybr/
---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:19 ----------
Yuasa bulamadım nette varmı ki? Varsa linkini verirmisin? :rendeer: teşekkürler..biraz pahalıdır ama kesinlikle yuasa derim..
motor ölür o ölmez..
o derece....
---------- Post added at 16:25 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
arkadaşlar ben de bi ybr alacağım inşallah yarın.. sıfır olacak.. 2011 model.. 4100 diyo elemanlar.. acaba sıfır alırken nelere dikkat etmek gerek? sıfır alırken bana sadece fatura mı vericekler? süreç nasıl işliyor biraz bilgilendirimisiniz.. ben plakayı motoru aldıktan sonra taktırıcam.. o konuda sıkıntım yok.. ben sadece şuan gidip parayı verip motoru alıp çıkmak istiyorum.. sadece neye dikkat etmem gerek onu bilmiyorum.. acaba bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Parayı ödersin bayi motorun faturasını keser ötvsini vergi dairesine yatırır sana faturanı ,ötv makbuzunu,teknik belgesini (uygunluk belgesini) verir sende bu evraklarla beraber trafik şubeye başvurup plakanı çıkartırsın, motorun kurulu değilse yetkili servis motorunu kurar ilk bakımını yapar ve sana teslim eder:cat: Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.