Honda Shadow 2007 siyah 31.10.2011 tarihinde çalındı. 34 VJ 8959

Merhabalar,

motorum bu sabah saatlerinde (31.10.2011) haremden çalındı.
2007 model siyah 34 VJ 8959 plakalı honda shadow. Acil paraya ihtiyacım olduğu için satmak istiyordum, şimdi hem para hem motor gitti.

İnternetteki ilanım ile ilgilendiğini söyleyen bir kişi ile haremde buluştuk. Şahıs deneme bahanesiyle motorumu alıp gitti.

Aşağıdaki ilanımda detaylı resimleri var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...usmesi-yatmasi-yok-shadow-750-60831020/detay/

Ne yapabilirim hiç bilmiyorum, bana akıl verebilecek birileri varsa yardımınıza ihtiyacım var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Polise gidip, çalan kişiyi tarif etmek ve seni aradığı telefon numarasını vermekten daha iyi bir şey aklıma gelmiyor. Sanıyorum halen çalıntı ihbarı yapmamışsın. Plaka sorgulamada çalıntı olduğu görünmüyor.

Geçmiş olsun kardeş, umarım en kısa zamanda bulunur motorun.

Nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor insanlar, anlamakta zorlanıyorum. Olayın gerçekleştiği bölgedeki kameraları bir tarattır derim. Belki bir görüntüsüne ulaşırsın şerefsizin...

Gecmis olsun insallah bulunur.2006 da samsung d600 telefonum aldigim gun calinmisti kadikoy-harem otobusune binerken.Kakola gittigimde 5saat boyunca resmen bi daha biseyin calinirsa buraya gelme demeye calistilar.Bol bol ogut verdiler gittigime gidecegime pisman ettiler.

Büyük şerefsizlik gerçekten. Geçmiş olsun. Malesef adam yakalansa bile motoru kendin verdiğin için hırsızlık değil " emniyeti suistimal" den suçlanacaktır. Bir yakınımın başına geldi oradan biliyorum. Kasko da para ödememişti. Karakola gidip beklemekten başka bir çare gelmiyor aklıma. Düşük bir ihtimal hırsız seninle temas kurabilir " şu kadar parayı getir motorunu geri al diye" . Sakın buna kanıp daha fazla para kaybetme, parayı versen bile sana motorunu vermeyeceklerdir. Örnekleri mevcut. Hırsızla anlaşma yapılmaz.

senden dağa çok üzüldüm nasıl böyle bir hataya düşersin devir kötü arkadaşına bile emanet vermiyecen adamı tanımıyon etmiyon üç beş arkadaş gelip arabasının anahtarını ruhsatını emanet almadan ve kaçamayacağı kapalı garaj türü bir yerde a2 ehliyetini gördükten sonra belki verilir ahh ahh ne hata yaaaa

Büyük şerefsizlik gerçekten. Geçmiş olsun. Malesef adam yakalansa bile motoru kendin verdiğin için hırsızlık değil " emniyeti suistimal" den suçlanacaktır. Bir yakınımın başına geldi oradan biliyorum. Kasko da para ödememişti. Karakola gidip beklemekten başka bir çare gelmiyor aklıma. Düşük bir ihtimal hırsız seninle temas kurabilir " şu kadar parayı getir motorunu geri al diye" . Sakın buna kanıp daha fazla para kaybetme, parayı versen bile sana motorunu vermeyeceklerdir. Örnekleri mevcut. Hırsızla anlaşma yapılmaz.

aynen katılıyorum bu yazdıklarınıza,
motosiklet sahibi arkadaşimiza geçmiş olsun işalah bir polis emniyet noktasında rastgelirse motosiklet bağlanır,denetim sırasında

Çok geçmiş olsun. :( İşte insanların iyi niyetleri böyle suistimal ediliyor.Umarım trafiğe bizden önce haber vermişsinizdir.Bu ara çalıntı ilanları artmaya mı başladı arkadaşlar! Dikkatli olalım.Çok üzüldüm.Kıymetli bir motosiklet. :( İnşallah bulunur.

F54

arkadaş adamn kimliğini almadan altına motor verilir yaa:pr:

GEÇMİŞ OLSUN AYNI ŞEKİLDE BİR AY ÖNCE DE bir arkadaşın gv 650 sini çaldılar bu şahıs sana ankaradan geldiğinişmi söyledi tipi nasıl bir şey yazarmısın

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor adamdan ehliyeti yada kimliğini alınmadan verilmezzzzzzzzzzzzzz,çocukça işler yapmayın artık bu arkadaşın başına gelen herkeze ders olsun motorunuzu hiçkimseye vermeyin,bazen toplantılar yapılır motor camiası sitelerin falan orda bile kimseye vermeyin bu camianın yarısı hırsızdır

motor adamdan ehliyeti yada kimliğini alınmadan verilmezzzzzzzzzzzzzz,çocukça işler yapmayın artık bu arkadaşın başına gelen herkeze ders olsun motorunuzu hiçkimseye vermeyin,bazen toplantılar yapılır motor camiası sitelerin falan orda bile kimseye vermeyin bu camianın yarısı hırsızdır

"Bu camianın yarısı hırsızdır" demek bence amacını aşmış bir yorum olmuş.

Bu tür numaraları yapan dolandırıcılar yanlarında bir tane de sahte kimlik bulundururlar, merak etmeyin. Bu adamların uzmanlık alanı güvenilir bir imaj çizmektir. En temizi, motoru istenen ustaya kendimiz kullanarak götürmek. İstenilen yerde incelenmesini sağlamak ancak deneme turu adı altında teslim etmemek. Bu şekilde de nasıl motor satılır inanın bilemiyorum. Ben ikinci el motor alırken sahibi "süremezsin" derse saygı duyarım ama denemediğim motoru da almam gibime geliyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben amacını aştıgını düşünmüyorum her 3 motorcudan 1 i hep üçkağıtçı çıkmıştır istatistik yaptım.Ve unutmadan palavralarıda üçkağıda katıyorum.Sahte kimlik yapmak büyük suç oldugu için yapacaklarını sanmıyorum :) sahte para ve kimlik en büyük suçlardır.onlarca motor sattım ikinci el test etmek istiyene hiçbir zaman motoru vermedim ya düşse??? Servise götürülür servis bakar onay verir vermez öyle alırsın binipde napıcaksın test etmek istiyorsan git galeriye test aracı iste.

Minareyi çalan kılıfını da hazırlar. Adam istese büyük ihtimalle çalıntı veya sahte bir kimlik verecekti. Bu arada bu ve daha önce yaptığın bazı yorumların çok sivri olduğunu düşünüyorum. Yazmadan önce biraz lafını tartsan daha iyi olmaz mı ?

En korktuğum şey başına gelmiş. Üzüldüm... Kimlik de alsan hikaye, sanki kendi kimliğini verecek.
Umarım en kısa zamanda bulunur.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Minareyi çalan kılıfını da hazırlar. Adam istese büyük ihtimalle çalıntı veya sahte bir kimlik verecekti. Bu arada bu ve daha önce yaptığın bazı yorumların çok sivri olduğunu düşünüyorum. Yazmadan önce biraz lafını tartsan daha iyi olmaz mı ?

Amerikalının terazisi hep kendine tartar, he Coni deyip geçeceksin! :wiinkk:

stu123 inşallah en kısa zamanda bulursun, en yakın karakola gitmediysen gitmelisin. Buraya yazdığın da iyi olmuş belki arkadaşlar arasından gören çıkar, yardımcı olurlar.

Arkadaşlar bir gelişme yok mu? Galiba arkadaş motosikleti ile uğraşıyor karakollarda.Daha dün sonunda buldum diye bir konu açtığımda satan kişiye güvenebileceğim birşey bulamamıştık sonuç olarak.Ancak alan kişiden de böyle bir olay çıkabiliyor.Bu sayfayı yakından takip ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar