ben yarın gidip alacaktım ama şimdi aklıma geldi yarın pazar artık başka bahara kaldı bu çin harikasını almak:thumleft:Nasıl olsun,Yeni fiyata bak.
6.418,00
ben yarın gidip alacaktım ama şimdi aklıma geldi yarın pazar artık başka bahara kaldı bu çin harikasını almak:thumleft:Nasıl olsun,Yeni fiyata bak.
6.418,00
zcde yapılan arka amortisörün tam teker göbeğinden değil de öne doğru olması yüzünden oluşan egzoz vidalarının sürekli gevşemesi ve arka amortisörlerin darbeleri iyi absorbe edememesi sorununu sonunda her markanın yaptığı gibi teker göbeğinden alarak sorunu çözme adına bir adım atmışlar.
küfredeceğim, 5800 lira verip de halen daha s2 tip (armut) lamba kullanılıyor ya helal olsun!!!!!!
180 kiloluk motora 16 beygir, 110 kiloluk zc'nin 8.5 beygirine oranla daha iyi hızlanır ama aradaki 100 ccye değmiyor. ievolution da yazıyor; enjeksiyonlu mu acaba?
güç düşük olduğundan son hızı da düşük... kilosu da ağır...
olur da 150 zcmin motorunu yakarsam ve ya motosikletim silindir sekman isterse direk bu motosikletin motorundan sipariş etmeyi düşünüyorum. hiç olmazsa 4000devirde max tork ve 6500 devirde max güç verdiği için az yakar. 2 katı güç de yeri gelince işime gelir.
yani canavar gibi x8 alırsın...3000 tl yapar benim gözümde6.500-7.000 tl para bağlıycak oldun mu gider en temizinden bir piaggio alırsın. Su soğutmalı hemde. Heryer soğutmak olur kesin
![]()
yani canavar gibi x8 alırsın...
haklısın....
istersen alAynen öyle abi. X8'i alırsın scooter'a biniyorum dersin. Yok öyle fan açmadı tipi burgman'a benziyor falan uğraşmaya gerek yok.Gerçi şimdi 3000 tl yapar dedik. 3000 ona vericeğime gider ybr alırım. Kafam rahat olur bari arkama bakmam
![]()
istersen al
bunun sorunu hiç bitmez, su soğutmalı bide uğraş dur![]()
hadi hayırlı olsun kardeşim....
daha güzellerini alman dileğiyle:rendeer: