lastiklerle bu kadar alakalı olması bana yanlış geliyor, sistemin kendisine değil direk lastiklere bakmak mantııksız geldi. başka düşüncesi olan varsa sevinirim. veya benim gibi düşünen kullanıcı varmı.
Herkes senin gibi düşünüyor da KYMCO bilerek, güvenlik(daha iyi yol tutuşu) amacıyla sert süspansiyon kullandığını söylüyor..
Süspansiyonlar yağ değişimi ile biraz daha yumuşatılabiliyor sanırım ama orjinal'den şaşmamak kanısındayım..
Bunu memnun olduğum için söylemiyorum, yoldaki her bozukluğu (hastalığın da etkisiyle) aynen birer beyin sarsıntısı olarak hissediyorum..
bozuk yola girince titreşimden felak oluyor insan, göstergeler camın içinde gidip geliyor, dans ediyor resmen..
bozuk yolda motor çok sarsıntılı..
Ama süspansiyonlar için farklı yağ kullanmak, aletin ömrünü kısaltır gibi geliyor bana..
Lastiklerin bunda etkisi olduğunu zannetmiyorum ama birşey de eklemem lazım..
Daha kuru yolda bile herhangi bir sert fren'de mutlaka kaydırıyor..
Yağmur'da kesinlikle fren kullanmamak lazım orjinal lastiklerle.. :S
Bu arada ben aranıza yeni katıldım, şu anda
100km'deyim ve benzin full'den empty'e vurdu...
İyimser düşünerek bi 20km daha gitmeyi deneyeceğim ama bu durumda bile 100km'de 5lt gibi bir tüketim söz konusu!!
Alet benzini hortumluyor.. Alıcak olanlar! benden söylemesi..
Rodaj bitiminde daha düşer mi bilmem ama yarı yarıya düşmeyeceği garanti.. 4lt'ye düşse bayram edicem!
Ve de bir konuda yardıma ihtiyacım var...
Paneldeki saati ne yaptıysam ayarlayamadım.. Ordaki 2 tuşa da bastım ama soldaki tuşa basınca 100 gibi bir rakam çıkıyor hep (ama km değil, basıldığında hep 100 küsür yazıyor aldığımdan beri), sağdaki tuş ise hiçbir şey yapmıyor!...
Oradaki saati nasıl ayarlayacağız, yardımcı olursanız sevinirim..