Tebrikler Üstadım,geç te olsa geziyi yapmışsınız hem de yalnız olarak bunun için ayrıca tebrikler.Nisan ayında bu geziyi birlikte yapmayı düşünmüştük ama benim şartlarım bu yıl için elvermedi,planlarım önümüzdeki sezona,İnşallah bir aksilik olmaz.)
İnşallah Sevgili kardeşim
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
kurt amca gördüğüm kadarıyla trabzonu teğet geçmişsin keşke beşikdüzü-şalpazarı:sisdağıda yapsaydın
birde gümüşhanedeki o meşhur mağarayıda gezseydin
Sevgili zafer Trabzonu pek teğet geçmedim Hasimköyüne ziganaya vakfıkebir düzlük köyünün yukarlarına gittim genelde şehir içinde gezdim 14 gün kaldım fotoğrafta gördüğün gençler yeğenlerim ,karaca mağrasına da gittim içerde fotoğraf çektirmiyorlar benim planın Ayder yaylası ,hıdırnebi yaylası, ovit geçidini görmekti fakat fırsat olmadı.Rizeyi sel götürmeye başladı trabzonda sağnak yağış derken internetten hava durumuna baktım bir hafta sel gümüşhane üzerinden dönüş yaptım oysa sahilden dönecektim
---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Hocam insan Yozgattan geçerde hiç yalnlzkurta bir selam verip misafiri olmazmı?
Yozgata yolu düşen bütün kardeşlerimi ağırlamak bizim için şeref olur.
Sevgili yanlızkurt , bu arada isim benzerliğimizden de memnun olduğumu belirtiyim. Bu vesileyle tanışmış olduk inşallah bir dahaki sefere
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:19 ----------
Tebrikler Kocakurt .
3350 km ,hemde tek başına, her yiğidin harcı değil.Benim bu sene yapmak istediğim (gerçi ben Kefken'den başlayıp kıyı boyunca Batum 'a kadar gidecektim)Karadeniz gezisini gerçekleştirmişsin. Tekerine yüreğine sağlık.:cat:
Çok güzel bir güzergah düşünmüşsün . İnşallah en kısa zamanda kazasız belasız zevkle gerçekleştirir sin hayalini Asıl fotoğraflar dönüş yolunda onları daha düzgün yayınlamaya çalışacağım hoşçakal
---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
bravo hocam,şimdi 2.bölüme de bakacağım.:cat:
Sizi geçen yayımladığım fotoğraflardaki yorumlarınızdan tanıyorum. İyi bir izleyici ve kibar bir insansınız. İnşallah birgün tanışırız, herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın