- Konu Yazar
bende marmaristeyken upside modelini gördüm dükkanda kafama geçirdim ilk geçirirken bi sıkma olurya aha dedim bu kafama oldu hemen feyizoğlundan L bedeninin siparişini verdim ancak bol geldini sonradan anladım kask içinde oynuyo illaki magzaya gidip bu işi tam bilen adamların eşlinde denemek lazımmış onu anladım
bende istanbula yeni geldim daha hiç bir motosiklet magzasına ayak basamadım hem yeterince bütcede ayırmadığımdan bu işe kalkışmadım
insallah marmarise dönerken mont-kask-dizlik alıcam
yani 99 olan model nette m bedeni mevcut dükkanında yok mu :S
http://www.motomaxonlineshop.com/main/nitro_dynamo_uno_kask_siyah-pmu1266.html
kadıköy belediyesinin orasıymış galiba dükkanları bende avrupa yakasındayım bedeni orda yoksa hiç gitmeye değmez o zaman dil mi?
Sakın Kadıköy'e gitme, daha önce de dedim ya, sadece orada da değil HudsonDeri'nin Kadıköy şubesi de boş.. Ne sorsan yok..
Bende internet sitelerine bakarak gittim ama siteye güven olmuyor..
Kesinlikle Şirinevler'e gitmelisin.. Asıl depoları orada hepsinin..
MotoMax ve HudsonDeri hesaplı genel olarak.. Şişli taraflarında sanırım bir de Feyizoğlu var.. Vaktin olursa bunları dolaş..
evet kadıköy'de M modeli yoktu 99'luğun, belki sonradan gelmiştir bilemem tabii..
Orada baya yardımcı oldular aslında seçim konusunda, ama ellerinde nerdeyse hiçbir şey kalmamıştı (indirimlilerden..)
bana kalsa ben de L alıcaktım ama "o size büyük geldi M deneyin" dedi bi baktım kadın haklı..
"Kafanın üstünü çok rahatsız etmiyorsa iyidir, yanaklıklar zaten sonradan açılır ama kafa üstü sıkılığı değişmez" demişti..