Org Çalanlar yardım.

Kocaeli İl Temsilcisi
Eyvallah Irfan.
PA serilerine bakayim ben.
Insallah bir gün sazi kapip gelirim de birlikte çalariz.
Gurbette olunca biraz zor oluyor bu isler.:cat:

valla dostum yanlış hatırlamıyorsam sen yurt dışındaydın demi :) ? profilinin ve mantıklı yazılarının takipçisiyim agam ayrıca dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşurmuş elbet bi gün tıngırdarız :)

daaaaa söyle aman aman tanışamadık özelden yada burdan yazabilirsin mahzuru yoksa tanışmış oluruz en azından benim adımı biliyorsun :) aga bizde bilelim yauuu seni hep (cog) diyemi anacağım :) bir anlamı varmı profil isminin ? :)

abimi diyecez dayı mı diyecez bilelim yau büyüğümüzü küçüğümüzü ben hastayım bu konulara biraz yanlış anlaşılmasın hassasşiyetimden ileri kaynaklıdır:)

hadi selametle sen önce pa 80 bi bak 1500-2500 arası oynar piyasa yurdışında daha ucuza bulman olası bir durum , yalnız pa 800 ün piyasası yurdışında yada burda farketmiyor agam her yerde fix fiyat sıfırını 1900 eurodan aşşağı bulursan hemen kap derim tabi bütçe meselesi ...

görüşmek üzre sevgiler...:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Irfan tesekkur ederim.
Merak ettiklerini özel mesaj marifetiyle yolluyorum.
Cakalaz, hayirli olsun.:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
olmuş olmuş fakat hemsinde. tulum kullansaymis. daha da hoş olurmus :)

imageshack.com da sesi çok kötü çıkıyor...bilgisayrarımdakinde sesi cok daha güzel....
başka hemşin horonları da var, org ile tulum sesi cıkaran...onlarında boyutu büyük.... kesecen, video yapacan ohooo bi ton iş...:p

Kocaeli İl Temsilcisi
imageshack.com da sesi çok kötü çýkýyor...bilgisayrarýmdakinde sesi cok daha güzel....
baþka hemþin horonlarý da var, org ile tulum sesi cýkaran...onlarýnda boyutu büyük.... kesecen, video yapacan ohooo bi ton iþ...:p

olsun sonuçta anlaşıyoruz :) hemsin. havası en iyi tulumla. oturuyor :)

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Valla kart yok üzerinde; pek gerek de yok bence :)
300 TL :)

300 gayme. iyi bir fiyat gule gule çal :) fakat aletin user programında yuklumudur. bilmiyorum aka türk ritmlerinin. eksikligini hissedebilirsiniz olsun e 70 güzel bir alet yinede taş gibidir damdan düşse tabiri:)

---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:14 ----------

Yavv. cepten yazdığımda bazı kelimeleri tel. seçiyor benim yazdığımda farklı cümleler kuruyor alat. özür:)

20 Küsürtane Türk Ritmi mevcut org ta :) Fazlasıyla işimi görecek su anLık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar