Yasaklanan video-Van Depremi

http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/default.htm
http://www.deprem.gov.tr/sarbis/Shared/Anasayfa.aspx
bu iki sayfada depremlerin kayıtları yayınlanmaktadır. bu teoreme inanan arkadaşlar google maps de koordinatları girsinler bakalım hepsii paralel mi
hadi kolay gelsin

Aynen....

Aslında aynı sayfada, dönemsel olarak gerçekleşen depremlerin Google Map da gösterimi de var. (örneğin 10/2011 i seçebilirsiniz.)

O kadar çok nokta var ki. Noktaları birleştirirerek (veya seçerek) herşeyi yapmak mümkün.

bence uzaylılar yapıyo depremi. cehennemin dibinin öteki tarafından milyonlarca kilometre uzaktan zuzaylılar gelip bizim küçük ve görece teknolojik imkansızlıklar içinde ve kirlilikten çürümek üzere olan zavallı gezegenimizi ele geçirmek derdindeler.

insan dışkısıyla kendilerini ölümsüz yapacaklarmış :p bizi sürekli yedirip dışkılayan robotlar olarak kullanmak istiyolar.

biliyorum iğrenç oldu ama napim :D komplosunun teorisi işte :D

paranoya yok böyle birşey herhangi bir devlet böyle bir silah geliştirmiş olsa hacker ler bulur-yazar-ilan eder birşekilde duyulur

HAARP adı verilen projeleri var tek dişi kalmış canavarların.

http://www.dailymotion.com/video/xldtyo_haarp-deprem-makinasy-1_news

http://www.bluebox.bbs.tr/van-depremi-haarp-ispati-rus-bilim-ad

buda sikkofield'in HAARP yazısı.

http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/tesla-haarp-ve-illuminati.html

bilemiyorum.
ama benim teorim daha farklı.
videoda tehdit tadı var.
doğal bir depremi sahiplenerek gözdağı vermek ve kudretleriyle göz doldurmak girişimi daha güçlü bir ihtimal.
videoda geçen şu sözlere dikkat;

-dünya tarafından bilinmeyen, kabulü olmayan, görülemeyen bir kötülük.
-kimse güvende değil. bunu izleyen herkes güvende olmadığını biliyor.
-güvende olabileceğimiz hiçbir yer yok.
-evini hedef alabilirler, şehrini hedef alabilirler, su kaynaklarını hedef alabilirler, canlıların olduğu bölgeler güvende değil.
-zarar veremeyecekleri hiçbirşey yok.
-kötü haberler verdiğimiz için üzgünüz. ama insanları haberdar etmemiz lazım.
-açıkça mükemmel bir sistem.
-evet bitiriyoruz, kapatıyorum.

korkudan altınıza işetmek ve ulaşılamayan gizli ve karanlık bir güce inandırmak !.. için kurgulanmış bir metin bence.

Komplo Teorisyeni kuvvetmira

Komplo teorisyeni dostum, KUVVETMİRA'nın görüşlerine katılmamak mümkün değil..

Bu ve benzeri haberler; psikolojik ve soğuk savaş ürünü basit kurgulardır..

Anadolu'da ise '' aba altından sopa gösterme '' derler !.. :)

ya vallahi deprem olduğu sıralar benim aklıma bunun bir saldırı olabiliceği gelmişti ama ulan paranoyakmıyım diyip bırakmıştım neyse ben paranoyaklık yapıyım 1. si böyle bir şey olma ihtimali var dikkat ederseniz zamanlamaya hep batılı ülkelerin iç karışıklık çıkarmak için peş peşe yaptıkları uygulamalar 2. si böyle bir şey yoktur ve video yine halkı kışkırtmak için hazırlanmış olabilir 3. sü buna bir kaç örnek daha var izleyenleriniz vardır komplo teorisi mel gibsonun oynadığı mükemmel bir film ve izmit depreminden yaklaşık 1-2 yıl önce çekiliyor filmde amerikan başkanının türkiyeye geliceği ve bir komployla deprem oluşacağını söylüyolardı ve nerdeyse tam dedikleri oldu bu kadar istinanın bir arada olması biraz garip

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikiz kuleleri de ben yıktım

ya vallahi deprem olduğu sıralar benim aklıma bunun bir saldırı olabiliceği gelmişti ama ulan paranoyakmıyım diyip bırakmıştım neyse ben paranoyaklık yapıyım 1. si böyle bir şey olma ihtimali var dikkat ederseniz zamanlamaya hep batılı ülkelerin iç karışıklık çıkarmak için peş peşe yaptıkları uygulamalar 2. si böyle bir şey yoktur ve video yine halkı kışkırtmak için hazırlanmış olabilir 3. sü buna bir kaç örnek daha var izleyenleriniz vardır komplo teorisi mel gibsonun oynadığı mükemmel bir film ve izmit depreminden yaklaşık 1-2 yıl önce çekiliyor filmde amerikan başkanının türkiyeye geliceği ve bir komployla deprem oluşacağını söylüyolardı ve nerdeyse tam dedikleri oldu bu kadar istinanın bir arada olması biraz garip

Filmin adı ne merak ettim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Buldum Conspiracy Theory Komplo Teorisi

Gerçek olma ihtimali var! 7-8 önce önce bir araştırma sonucu bir kitap okumuştum Aydoğan Vatandaş' ın, Abd nin yaptığı silah çalışmaları ile ilgili, çok ilginç olaylar vardı,
Şu bermuda şeytan üçgeni diye bir yer vardı devamlı uçak düşüyordu falan, sebeblerini bu çalışmalara bağlamıştı. Valla bunlardan herşey beklenir.

depremin yaralarını sardık da kimin yaptığını bulmak mı kaldı diyelim ki amerika yaptı bunu bizim bilmemizin bi önemi var mı ? Ne yani gidip amerika bizde deprem yarattı diye gidip amerikaya savaş mı edeceğiz? Yoo...

Japonya hergün bizim yaşadığımız depremin 10 katını yaşıyor adamların gık ı çıkıyor mu? Hayır. Yada o yaptı bu yaptı diye başka ülkeleri mi suçluyor yoo.Aksine adamlar daha sağlam daha yıkılmaz binalar yapıyor önlem almayı biliyor

Biz ne yapıyoruz deprem oldu amerika yaptı yangın çıkar yunan yaptı sel olur iran yaptı allah aşkına bırakın bu muhabbetleride suçu kendimizde arıyalım yıllardır böyle yaptığımızdan hep kaybettik ve muhasır medeniyetlerin seviyesine ulaşamadık

Mütayit ev yaptığım yerin altından fay hattı geçtiğini nerden bilecem allahın hikmeti diyip onca insanın ölümüne sebep olup sonrada kendini temize çıkarmak yerine okkalı bir ceza vermek

Ormanlara piknik yapmak ve insan girişini yasaklayarak yada kontrol ederek orman yangınlarını engellemek varken olanları başkalarına yüklemeye çalışmak deve kuşunun kafasını kuma gömmesinden bir farkı yoktur

Umarım artık bu konu yerine birazda işini yapmayan yapı denetim şirketlerinden mütayitlerden bahsederiz.

Super Moderator
Wikileaks tam bu gizli silahı gün yüzüne çıkarmaya hazırlanırken, işine gelmeyen dış mihraklar tarafından açık edilmiş zaten...

Komplo teorilerinde benim de bir tuzum bulunsun:p

Ayrıca videoya gelirsek, verilerin gerçeği yansıtmadığının yanı sıra, konuşanların da konuşmalarından İngilizce'nin ana dili olmayan insanlar oldukları az çok belli, kendi aralarında böyle bir muhabbeti de İngilizce yapmayı tamamen ilgi çekip spekülasyon yaratmaya bağlamaktan daha mantıklı bir şey gelmiyor aklıma.

Son olarak da, bu kadar körü körüne her konuda kaderci bir milletken, gerçek bilimsel verilere inanmamak için verdiğimiz çabanın haddi hesabı yokken, böyle dayanağı olmayan ama sunumu ilginç yapılan konulara inanıp bunları benimsemek için gösterdiğimiz gayrete anlam veremiyorum bir türlü...

Forumdan Uzaklaştırıldı
O kadar çok el verisli yerler varken O teknolojiyi Van'dami deneyecekler , sonunda ellerine ne geçecek 0 + 0 = 0 yani yalan dolanla korkutmaya çalisiliyor güya dikkat edin israil sizi böyle temizler demek istiyorlar. Hade ordan düzenbaz israil köpekleri vuracaksaz önce Iran'i temizleyin sonra bize gelin , sizde o yürek nerde ancak silahsiz adamlari öldürebilirler.
Zaten öyle teknoloji ellerine geçerse önce Arap dünyasini haritadan silerler sonra bizle ugrasirlar ama öyle birsey simdilik Hollywood filmlerinde mecut ilerki zamanlarda çikar ama bizim ömrümüz ona yetmez zaten...

Motosikleti
750x
Hakkari'de 5.4 şiddetinde deprem olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar