arkadaşlar öğrenci adamım.yeni ehliyet aldım bana3,4 yıl yetebilcek bir motor lazım.görünümü çok kaba olmayacak ve 4000 en fazla 5000 tl verebileceğim para.yardımlarınızı bkliyorum.iyi forumlar![]()
Şimdi şehir içi kullanacağım.okul ev dershane çarşı arası vs.yani asfalt.tarz kararımı bi veremedim ama görünümü fena olmayan bir şey düşünüyorumSana yetebilecek bir motor önerebilmemiz için, biraz bilgi vermen gerekli.
Kilo boy sırf asfalt mı yoksa arazide olsun mu?Yada ne tarz istersin yaz bakalım birşeyler gelir hemen öneriler:cat:
0ırmı 0ırsa o fiyatlara 4-5yıl seni tatmin edecek bi motor alamasın parayı geçtim 4-5yıl seni tatmin edecek bi motor alırsanda tecrüben ne derece yeter bilmiyorum 150cc motorlar genel konusmıyım ama 17-25yaş arasındaysan en fazla 1yıl sonra sıkıyor büyütmek istiyosun sana önericeğim ybr-tvs-cbf yani klasikleşmiş bi soru bu
YBR' nin 2011 modeli. Sadece kasası değişik.0 ve ya 2.el farketmez.Bu ybr esd die bişi var onun ybr den farkı ney? ve 2.el olursa ne önerirsiniz? :silent:
ama yeni kasası güzel olmuş.ybr alasım varYBR' nin 2011 modeli. Sadece kasası değişik.
bütçe yetse kardeş cbf 250 almak isterim de125cc 3-4 yıl için yetmeyebilir. al bi tane ikinci el cbf250 doya doya bin. daha kalıplı olsun diyosan biraz kaliteyi düşürüp gt250 comet al 3-4 yıl sıkılmazsın. tavsiyem motor mutlaka düşüp kalkacak fazla masraf açmayacak bişey olsun çıplak olsun yani :cat: