arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. berbat bir yerde yaşıyorum. en aşağı 3 sene daha buradayım. bakalım neler olacak daha
benim kilometre 14200 falan oldu. daha diferansiyel yağını değişemedik. ben de ilk fırsatta servise yakın bir yerde kendim değişeceğim. 5 lira 10 lira battık yahu.
motora gelince; düzde 90-95 yokuş aşağı 105-110 arası gider oldu. 90la giderken motor 7000 devir çeviriyor. 105+ ile giderken devir daha 8000e gelmemişti. motor çok güzel hızlanmaya başladı. zcye göre uçuyor resmen. dün akşam bi küçük bi transitle drag yaptık

. 65e kadar ben öndeydim, 65 ile 80e kadar benden 1 araba öne geçti. sonra diğer ışığa geldik zaten. motorun frenleri gerçekten güzel.
motor pati çekiyor demiş miydim?
bu arada motosiklet 19 liraya 124 km gidiyor. uzun yol+ yüksek devir. bu motorun yakabileceği maksimum yakıt bu. benzin litresi 4.4 tl.
ls2 moby kaskım var. benim de vizörü tutan ve vizörü kaska bağlayan parça kaska bağlandığı yerden çıktı. hani şu vidayla kaskı tutan siyah üçgen parça. altın renkli vizör gerçekten güzel duruyor. ama gece sürüşlerinde görmeyi azaltıyorsa hiç yanaşamam. gece kalkıp uzun yola gittiğim için sıkıntı olur.
bu arada hayalimdeki 97 model bmw f650 model bir motor buldum. motosiklet görüntü olarak 2-3 sene yatmış gibi duruyor. kilometresi 50 000 küsürde ama makina güzel. rengi solmuş, ön cam saydamlığını kaybetmiş, zincir gerdirme sonda ve zincir çok gevşek, lastikler çatlamış. motoru çalıştırdım sesi çok güzel geldi. vites geçişleri de güzeldi. 5500 diyor. eğer benim motorla takasa girerse motoru bunla değişebilirim.
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150357359261382.371224.620206381&type=1