Otomobillerin Üzerinden Atlayan Adam.!

Evet televizyonda izledim bunu , ya manyak yada kendinden emin anlayamadım :)
Ama doğru olan birşey var oda güzel atladığı :mrgreen:

tüm televizyon kanallarında gözümüze gözümüze sokularak gösterilen bu güzide ve pek kıymetli atlama videolarının sitemize de sirayet etmesi çok yerinde ve memnuniyet verici bir hadisedir.

bu ve bunun gibi "anlamlı" birçok video ve "haber"in facebook ve diğer paylaşım alanlarında da eş zamanlı olarak yayınlandığını tahmin ediyorum.

milyonlarca ve hatta belki milyarlarca insanın aynı anda bu işlerden haberdar olması ve gözüne sokulmak suretiyle bu "haber"leri ezbere bilmesi muazzam bir hadisedir.

işbu videoyu sitemiz dahilinde yayınlayarak haberdar olamayacak şanssız insanları da haberdar eden paylaşımcı arkadaşlarımızı tebrik eder, teşekkürü borç bilirim.

kuvvetmira

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm televizyon kanallarında gözümüze gözümüze sokularak gösterilen bu güzide ve pek kıymetli atlama videolarının sitemize de sirayet etmesi çok yerinde ve memnuniyet verici bir hadisedir.

bu ve bunun gibi "anlamlı" birçok video ve "haber"in facebook ve diğer paylaşım alanlarında da eş zamanlı olarak yayınlandığını tahmin ediyorum.

milyonlarca ve hatta belki milyarlarca insanın aynı anda bu işlerden haberdar olması ve gözüne sokulmak suretiyle bu "haber"leri ezbere bilmesi muazzam bir hadisedir.

işbu videoyu sitemiz dahilinde yayınlayarak haberdar olamayacak şanssız insanları da haberdar eden paylaşımcı arkadaşlarımızı tebrik eder, teşekkürü borç bilirim.

kuvvetmira

Bu nasıl bir anlatımdır böyle.
DHA'da spiker açığı varmış.
Harcanıyorsun buralarda azizim :)

Süpermiş ya ilk kez izliyorum bende.helal olsun elemana

arabanın karşıdan kaç km/h ile gelmesi gerektiğini hesapladığı sürecin videolarını da gösterseler ya ,
zira birinde araç olması gerekenden hızlıydı ki paçadan çaktı çevirdi enayiyi

arabanın karşıdan kaç km/h ile gelmesi gerektiğini hesapladığı sürecin videolarını da gösterseler ya ,
zira birinde araç olması gerekenden hızlıydı ki paçadan çaktı çevirdi enayiyi

O kadar olucak , herkez doktor mühendis olmak zorunda değil ve en önemlisi "herkez işe yarar olmak zorunda değil". Aptalca işlerle uğraşanlarda olacak , ilim peşinde koşanlarda olacak , herkez aynı yaratılmamıştır bu kadar toplum mesajı vermemize gerek yok.Önce kendimiz bu ülkeye topluma neler kattık ona bakalım ; tamam hepimizin mesleği var bu ülkeye çok birşeyler katmamış olabiliriz fakat aptalca şeylerde yapmadık diyebilirsiniz ancak her insan farklıdır.Akıllısıda manyağıda insanlığı oluşturur bütün insanların akıllıca işlerle uğraşmasını beklemek insan doğasını bilmemek anlamına gelir.

Bu sebeple bu kadar kafanıza takmayın :cat:

kuvvetmira
Laf mı sokmaya çalışıyorsun ,dalga mı geçiyorsun ? Ben bu bideoyu gazetedegördüm ilgiç geldi ve KONU DIŞI bölümüne açtım. Beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin ama bu şekilde alaycı konuşmanı gerektirmez. Sonuçta burada kimse(MT) çocuk değil ve kimsede bu videoyu izledikten sonra gidip arabanın üstünden atlamaya kalkmaz.

Laf mı sokmaya çalışıyorsun ,dalga mı geçiyorsun ? Ben bu bideoyu gazetedegördüm ilgiç geldi ve KONU DIŞI bölümüne açtım. Beğenirsin beğenmezsin o senin tercihin ama bu şekilde alaycı konuşmanı gerektirmez. Sonuçta burada kimse(MT) çocuk değil ve kimsede bu videoyu izledikten sonra gidip arabanın üstünden atlamaya kalkmaz.

Bence güncel ve güzel bir video..............................................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar