oh buluşma güzel olmuş
bu arada ben bu er-6n i hergün kampüste görüyorum tek teker geziyor :queen:
hacı sendemi bizim kampüstesin ben hiç görmedim seni okuldaoh buluşma güzel olmuşbu arada ben bu er-6n i hergün kampüste görüyorum tek teker geziyor :queen:
hacı sendemi bizim kampüstesin ben hiç görmedim seni okuldaokulun asfaltı iyi olunca calısıyorum baya iyi oluyor
bu arada felon ( ali ) nin tek teker sovuda harikaydı gercekten tebrikler
![]()
mertcan senin eldivenlerin markası neydi ,orhan nen niye gelmedin
efe geldim ben bi arkadaşa uğradım gitar aldım ordan ali ye buji anahtarı verdim sonra belki orada biri vardır diye indim konser alanına insan yok elektrk yok bekledim bi 10 dk üşüdüm :queen: sonra yağmur yağar diye döndüm (motorun kabloları ortada sıkıntı olmasın diye)
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
Aynen abi TBMYO dayım ben. okulda baya motorcu var gsxr1000(sanırım) var, gt250r var sarı bir iki tane cross ve scooter varhe bide güvenlikler var sanki ss kullanır gibi gezen :queen: ben geçenlerde kaza yaptım ondan dolayı bu aralar otobüzle geliyorum valla
![]()
abi görkemin dediği gibi eksoz seside olabilir yada balatadan olabilir arka yada zincir yağsız kaldı bu hafta yağımda bitti fırsat olmadı ondan olabilir yada bilimum başka problemlerden olabilirgençler muhabbete başlamış çoktan..
felon sekiiiiiiiizzzzz biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr :queen: ne oldi,rengin soldii :flower:
yunus söylediğim ses galiba senin motordan geliyo kardeşim cikcikcikcikcikcikcikcikcik diye civicv misali..:sunny:![]()
abi görkemin dediği gibi eksoz seside olabilir yada balatadan olabilir arka yada zincir yağsız kaldı bu hafta yağımda bitti fırsat olmadı ondan olabilir yada bilimum başka problemlerden olabilir![]()
efe eldivenler Held Freddo, yer konusunda sıkıntı yaşarsan telefonlarşalımmertcan senin eldivenlerin markası neydi ,orhan nen niye gelmedin