Haydi Millet İstanbul Avcılar Sahile Çaya

oh buluşma güzel olmuş :) bu arada ben bu er-6n i hergün kampüste görüyorum tek teker geziyor :queen:

of bee keşke gelseymişim masa tenisini kaçırmışız yaho kısmetmiş ..Not:fatih olm milleti topluyon bide liste yapıyon ginede gelmiyon ama tayfa gelir dedimmi gelir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mertcan senin eldivenlerin markası neydi ,orhan nen niye gelmedin

oh buluşma güzel olmuş :) bu arada ben bu er-6n i hergün kampüste görüyorum tek teker geziyor :queen:
hacı sendemi bizim kampüstesin ben hiç görmedim seni okulda :) okulun asfaltı iyi olunca calısıyorum baya iyi oluyor :) bu arada felon ( ali ) nin tek teker sovuda harikaydı gercekten tebrikler :)

efe geldim ben bi arkadaşa uğradım gitar aldım ordan ali ye buji anahtarı verdim sonra belki orada biri vardır diye indim konser alanına insan yok elektrk yok bekledim bi 10 dk üşüdüm :queen: sonra yağmur yağar diye döndüm (motorun kabloları ortada sıkıntı olmasın diye)

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

hacı sendemi bizim kampüstesin ben hiç görmedim seni okulda :) okulun asfaltı iyi olunca calısıyorum baya iyi oluyor :) bu arada felon ( ali ) nin tek teker sovuda harikaydı gercekten tebrikler :)

Aynen abi TBMYO dayım ben. okulda baya motorcu var gsxr1000(sanırım) var, gt250r var sarı bir iki tane cross ve scooter var :) he bide güvenlikler var sanki ss kullanır gibi gezen :queen: ben geçenlerde kaza yaptım ondan dolayı bu aralar otobüzle geliyorum valla :)

ben haftanın 3 günü kesin okuldayım hatta diğer günlerde geliyorum takılıyorum mühendislikteyim bnde okuldayken haberleşelim takılırız arkada artcı oluncda daha uzun gidebiliorum tekerde :)

tabi tabi ben şu motoru bi halledeyim taklırız yaa :cat: üstü tenteli biryer olsada motoru yağmurda oraya koysak :(

mertcan senin eldivenlerin markası neydi ,orhan nen niye gelmedin

HELD

efe geldim ben bi arkadaşa uğradım gitar aldım ordan ali ye buji anahtarı verdim sonra belki orada biri vardır diye indim konser alanına insan yok elektrk yok bekledim bi 10 dk üşüdüm :queen: sonra yağmur yağar diye döndüm (motorun kabloları ortada sıkıntı olmasın diye)

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:35 ----------

Aynen abi TBMYO dayım ben. okulda baya motorcu var gsxr1000(sanırım) var, gt250r var sarı bir iki tane cross ve scooter var :) he bide güvenlikler var sanki ss kullanır gibi gezen :queen: ben geçenlerde kaza yaptım ondan dolayı bu aralar otobüzle geliyorum valla :)

bende varım olm benide say :D

görkem göremedim hiç seni ya :sunny: ben salı çarşamba cuma okuldayım onun dışı tatil :)

ünide ekip tamammış ya :) iyi valla bnde tek motorcu benim sanıyorum arkada motor aldırdım yalnız kalmiim diye :)

gençler muhabbete başlamış çoktan.. :)

felon sekiiiiiiiizzzzz biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr :queen: ne oldi,rengin soldii :flower:

yunus söylediğim ses galiba senin motordan geliyo kardeşim cikcikcikcikcikcikcikcikcik diye civicv misali..:sunny::)

gençler muhabbete başlamış çoktan.. :)

felon sekiiiiiiiizzzzz biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr :queen: ne oldi,rengin soldii :flower:

yunus söylediğim ses galiba senin motordan geliyo kardeşim cikcikcikcikcikcikcikcikcik diye civicv misali..:sunny::)
abi görkemin dediği gibi eksoz seside olabilir yada balatadan olabilir arka yada zincir yağsız kaldı bu hafta yağımda bitti fırsat olmadı ondan olabilir yada bilimum başka problemlerden olabilir :D

abi görkemin dediği gibi eksoz seside olabilir yada balatadan olabilir arka yada zincir yağsız kaldı bu hafta yağımda bitti fırsat olmadı ondan olabilir yada bilimum başka problemlerden olabilir :D

sen duymuyosan sorun yok zaten arkandan gelirken benim motordanmı geliyo diye acayip kıllandım benim ön diskten mi diye ama sizin peşinizden ayrılınca kesildi ses :) görkemin dediği gibi heralde yada arka dikte tozlama var gibi cikler cikler susar :)

istanbul üni li motorcular toplanmış ben de jeofizik müh. bölümündeyim kampüs içinde bi turlarız belki motorlarla :)

arkadaslarr sıteye yıne gırıyorum cok ozur dılerım gelemedıgım ıcın ve haber veremedıgım ıcınn sızlerden cok ozur dılıyorum eniştem vefat ettıgı ıcınn gelemedım sızlerdenn tekrardan cok ozur dılıyorum telafı edıcemm en kısa zamanda saygılarımla fatih cesim sarıgül

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün olcakmı bişey buluşcakmıyız ?

@sato87 başınsaolsun ö.değil bizim toplanmamıza vesile olmuş oldun :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar