Modeli Hatırlayamadım Lütfen Yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar çok zamanınızı almak istemiyorum ama modelini ve markasını hatırlayamadım motosikletin,tarifimden anlayan arkadaşlar marka/modelini yazabilirler mi?

Motosikletin tarifi;
- Her gördüğüm fotosu siyah renkti,
- 125'lik ya da 150'lik idi daha üstü değildi motor hacmi (Bundan eminim).
- SS değil.Ön tekeri klasik düz lastik arka tekeri dişli lastik
- Bir de yardımı olur mu bilmiyorum ama "9.99" isimli filmde hapishaneden kaçma sahnesinde kullanılmıştı.
- Bu sitede degördüm ama sabahtan bu yana aradım bulamadım.
- İddialı markalardan değil.(Kanuni'ye baktım yok,Ramzey'de yok,Mondial'de yok ya da ben gözden kaçırdım dikkatli baktığım halde).

Tarifimden anlayanlar lütfen modeli yazın.

Araba falan olsa çok sallamazdım ama motosiklet bu ya,takıldı mı gitmiyor akıldan.

Gün boyu online durumdayım.

Herkese hayırlı işler.

pek iyi tarif edememişsin be hocam.
tipi hangi sınıfa yakın onu deseydin bari.
asya 200 gy var tek siyah çıkan.
onunda lastiği dişsiz.
olabilir mi acaba?

Motosikleti
750x
Derbi senda?

boyle bir seymi acaba?

hyosung_rt_125_karion.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Klavyeye basan parmaklarınıza sağlık.

Zeda benim mükemmel tarifimle nasıl tutturdun şaşırdım vallahi Allah razı olsun.Motosikletin fotoyu görünce heyecanlandım birden.

Boyum 181 kilom 112 ama sırf beğendiğim için bu motosikleti alacağım arkadaş.Belki pişman olacağım fiziken uyum sağlayamadığım için ama bu motora binmezsem çatlarım.

Bir de bu canına yandığım Kanuni S&T sayfasında yer vermemiş bu modele.Üretimi mi yok?

Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Klavyeye basan parmaklarınıza sağlık.

Zeda benim mükemmel tarifimle nasıl tutturdun şaşırdım vallahi Allah razı olsun.Motosikletin fotoyu görünce heyecanlandım birden.

Boyum 181 kilom 112 ama sırf beğendiğim için bu motosikleti alacağım arkadaş.Belki pişman olacağım fiziken uyum sağlayamadığım için ama bu motora binmezsem çatlarım.

Bir de bu canına yandığım Kanuni S&T sayfasında yer vermemiş bu modele.Üretimi mi yok?

Honda Monkey tarzından dogan ve arka disli ile on tekeri aslinda farkli olan tek motor modeli. Bu motor benim hep hosuma gitmstir. Demeki tarifin bende cagrisim yapmis. Sifiri artik yok diye biliyorum zaten rakibide yok. Sahibinden com da temiz bulursun eminim.

Olmadı şimdi, bende gittim 9.99 filmini araştırdım. Animasyon çıktı film ve hiçbir motor sahnesi göremedim.:wiinkk:

Benim boy da 1.81, ve motor bana hiç de küçük gelmiyor. Sele yüksekliği olarak bir sıkıntı yok ancak motorun altı yerden yüksek olduğu için harekete geçince, ayakları pad'lere alınca yani, dizler biraz fazla kırık gibi oluyor. Ama rahatsız edecek kadar değil. Dediğim gibi motorun genel yüksekliğinden değil de arazi şartları da düşünüldüğü için altı yüksek olduğundan araç küçük gibi görünüyor. Ama değil. Ayrıca sürüş esnasında hafifi geriye kayarak bu sorunu halledebiliyorsunuz. Bu sitede Hyosung kullanıcıları bölümünde motora ait bir konu var. Oraya bir göz at bence. Daha detaylı sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Motor ile ilgili linkler;

RT125-1

RT125-2

Buarada 0'ı var, hatta yenilene (hava yerine yağ soğutmalı) motoru ile var. S&T nin sitesine bakman lazım bunun için, Kanuninin sitesinde başka modeller var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar yorumlar ve destek için teşekkürler.

Filmin adı "9.99 frank" idi ama film adını yanlış hatırlamışım.Bu filmi çok sevdim ancak motoru gördüğüm filmin adı "Tehlikeli Miras" eleman 15 saniye falan kullanmıştı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Korkulur sizden yahu:)

Birkaç güne bulurum diye düşündüm yarım gün sürmedi.

Elinize kolunuza sağlık.

Kuuvetmira sahne aynen o kardeşim.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
pek iyi tarif edememişsin be hocam.
tipi hangi sınıfa yakın onu deseydin bari.
asya 200 gy var tek siyah çıkan.
onunda lastiği dişsiz.
olabilir mi acaba?
belki herif dişli lastik takmıştır ne biliyon....:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

lastiklerle motor kısmı siyah...gerisi sarı-gri....:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

inat etmişsin abi eminim akşama kadar aramışsındır...:queen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
filmi indiriyorum şimdi, motorun şase ve seri numarasını zumlayıp yamaha arşivinden modelini bulacam, az kaldı :)
arayan belasını bulur, mevlasını da:queen:
film güzelse söyle bizde izleyelim abi....:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar