Moderatör
S1000rr'dan tencereye... Baya radikal bir degişim olmuşYaşlanıyoruz herhalde
![]()
Farkettim ki espri anlama yetenegimi de kaybetmisim
Ya da konuya fransiz oldugum icin anlamadim bisey.
S1000rr'dan tencereye... Baya radikal bir degişim olmuşYaşlanıyoruz herhalde
![]()
Lucas evlilik sana iyi gelmedi.Ney gidi nerde o leb demeden leblebiyi anlayan lucas
![]()
Çok beklersin![]()
Halis abi sen hiç kaybolmadın maşallah hep buralardasın...
Yamaha düdüklü tencere almışsın...hayırlı olsun...:king:
çok iddialı olmuş be
eczanedeki ilaçlar ile evlenmeyeceksin herhalde (=
Gürkan Ambarlı zaten evlendikten sonra hayata küstü...![]()
Ulen evlenipte hayatından menun olan kaç aile tanıyorsun?. Benim bildiklerimin %80'i şikayetçi.![]()
Tesadüfünde böylesi.Evet en son ne diyordum :mrgreen:
sanırım düdüklü tencere mevzusunun başlangıcı burdaydı![]()
Yav bi de bizim skull Ehan ne güzel kayipti.
Tatli tatli tartisip gidiyorduk.
Maalesef bir kaç gündür fazla aktif.
Her taraf kilitle doldu.ale:
Buna bir çare varmidir?![]()
Sana daha önceden büyüksün demismiydim?![]()
.galiba ama s1000rr 2 kaza yapınca her nekadar bana birşey olmasada 3.kazayı yapmak istemedim bundan sonra ss.ancak pistede binerim.ss aldıktan sonra motora daha az biner ve daha risk alır buldum kendimi o yüzden şimdi daha çok biniyorum şu anda bile 7 günde 1000 km oldu gayet memnunum hayatımdan.S1000rr'dan tencereye... Baya radikal bir degişim olmuşYaşlanıyoruz herhalde
![]()
.galiba ama s1000rr 2 kaza yapınca her nekadar bana birşey olmasada 3.kazayı yapmak istemedim bundan sonra ss.ancak pistede binerim.ss aldıktan sonra motora daha az biner ve daha risk alır buldum kendimi o yüzden şimdi daha çok biniyorum şu anda bile 7 günde 1000 km oldu gayet memnunum hayatımdan.
sölemiştiniz üstadım ama ben daha küçüküm:mrgreen:
bu arada mete abimiz sağlam hafızalıymış fil hafızalı diyorlardı galiba unutmayanlara :queen: bu arada bur-k@ şuan online ankara sınırları içerisine girmiş bizim topaçda yazı bilem yazmış![]()