Haydi Millet İstanbul Avcılar Sahile Çaya

12.10 2011 Saat:20:00 Çarşanba İstanbul Avcılar Barış Manço Kültür Merkezinin Önünde Toplanıcaz Ve Sahile Hep Beraber İneceğiz Denize Karşı Çay İçmeye Bütün Motorcu Kardeşlerimizi Bekliyoruz Şimdiden Teşekkürler.......

Gelicek Arkadaşlar Liste Yaparsa Çok Sevinirim.

1. F.Cesim.Sarıgül

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avcılar dedinmi ekip damlar şimdi buraya

geliriz geliriz :) dimi gençler; efe, ali, görkem, hakan, hamit, taylan, saylan, orhan, mehmet, arif, ve sayamadıklarım elleri görelim :D :D

bende damladımm :)

hakan abi yıldırımlar gökyüzüne düşmezler.. yani olduğun yere düşemezsin :) sen katılmassan olmaz... ;) bende gelirim benide yazın sıkı giyinin millet hava soğukk

Fatih güzel düşünce ama yengen vizesi alırsam gelirim bide hava şartlarna bağlı gelme olasığım %30

kimler gidiyor millet

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

gençler şimdi çıkıyorum ben orda görürsem selam veririm gelip :)

mertcan ve ben geliyoruz 20:00 da barışmançonun önündeyiz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sahilde neresi ben geç gelebilirim bi yer söyleyin

beyler ben 19:40 gibi ordaydım elektrik yok insan yok hiç bişey yoktu eve geldim :)

konuyu açan arkadaş kendi düzenlediği buluşmaya gelmediği için birdahaki konular dikkate alınmayacaktır.
gelen arkadaşlara teşekkürler.

buluşma sahibi buluşmaya gelmemiş olsada güzel bi gündü :) önce sahilde cafede çaylarımızı içtik sonrada masa tenisi turnuvası yaptık :)
@yoknikmik 8........... 1 :)

konuyu açan arkadaş kendi düzenlediği buluşmaya gelmediği için birdahaki konular dikkate alınmayacaktır.
gelen arkadaşlara teşekkürler.

aynen öyle başlığı açıp kaçtığı için bir sonraki buluşma açma olayını bende dikakte almıyacağımı belirtirim.... arkadaş gelmemiş olsada bizler için buluşmaya vesile oldu yine güldük eğlendikk kıvılcım çıkarttım :D

konuyu açan arkadaşta olsaydı iyi olcaktı ama olsun güzel bir geceydi katılanlara teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar